Για τους κουβάδες σκουπιδιών

Η αποκομιδή των σκουπιδιών άλλοτε γίνεται κανονικά χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα και άλλοτε γίνεται αλλοπρόσαλα με αποτέλεσμα να σκορπίζουν οι γάτες και τα σκυλιά τα σκουπίδια που παραμένουν στους δρόμους μιας και κουβάδες δεν υπάρχουν αρκετοί.

Προχτές έγινα ωτακουστής σχολίων για το θέμα των κουβάδων. Τα σχόλια είχαν δυο συνιστώσες. Η μια αφορούσε την κακή χωροθέτησή τους (αφού έτσι κι αλλιώς είναι πολύ λίγοι) κι η άλλη αφορούσε το γεγονός ότι υπάρχουν κουβάδες δεσμευμένοι μέσα σε αυλές σπιτιών ή επιχειρήσεων, όχι μόνο στο χωριό μας αλλά και σε άλλα χωριά. Και τίθεται το ερώτημα οι κουβάδες αυτοί είναι του Δήμου ή ιδιωτών; Προσωπικά πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι να είναι ιδιωτικοί. Για να μη διουργούνται αμφιβολίες θα έπρεπε όλοι οι κουβάδες τους Δήμου να γράφουν επάνω τους τη λέξη “ΔΗΜΟΣ” ‘εστω και με πρόχειρα γράμματα. Αλλιώς δίνεται αφορμή για εύλογα παράπονα ή για άδικες κατηγορίες. Πάντως καλού κακού ας ελέγξουν οι αρμόδιοι το θέμα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Για τους κουβάδες σκουπιδιών

  1. Ο/Η θοδωρης λέει:

    πολλοι εχουν αναφερει οτι μετα την νεροποντη βρηκαν κουβαδες και τους μαζεψαν για να μην τους ξαναπαρει το νερο αλλα δεν τους ζητησε κανεις, επισης μεσα στου πετρελη το σουπερ μαρκετ υπαρχουν δυο κουβαδες του δημου αλλα ουτε εκει υπηρξε ενδιαφερον απο κανεναν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.