Η βιβλιοθήκη προσκαλεί και ευχαριστεί

Η βιβλιοθήκη του χωριού μας “Κ. Τσέλεκα” προσκαλεί τους συγχωριανούς μας (και όσους έχουν οποιαδήποτε σχέση με το χωριό μας) να καταθέσουν ένα αντίγραφο της πτυχιακής, μεταπτυχιακής ή διδακτορικής εργασίας τους ή βραβευμένων δημοσιευμένων εργασιών τους. Θα δημιουργηθεί έτσι ένα φωτεινό αρχείο πνευματικής δημιουργίας των βρισαγωτών. Θα αναδειχτεί ο πλούτος του πνεύματος της μικρής αυτής κοινωνίας.

Για τους “αγωνιστές και δημιουργούς του πνεύματος” το να υπάρχει ένα αντίγραφο του έργου τους στη βιβλιοθήκη του μικρού χωριού τους μπορεί να μη λέει τίποτα αλλά για την τοπική κοινωνία το πνευματικό αυτό πολυκέρι που θα δημιουργηθεί θα είναι πολύ σημαντικό και εξαιρετικός φαροδείκτης  για τη νέα γενιά.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό (η αναπαραγωγή της εργασίας) απαιτεί ένα κόστος, καταλαβαίνουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο και ότι ο σκοπός “αποσβένει” το όποιο αυτό κόστος.

Η βιβλιοθήκη ευχαριστεί τον Θεολόγο Μπατζάκη για την άμεση και αμισθί ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για τη βελτίωση της λειτουργικότητας κάποιων κουφωμάτων στα οποία είχε δημιουργηθεί πρόβλημα απ’ τις βροχές.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.