Με επιτυχία οι βρισαγώτες της Αθήνας έκοψαν την πίτα τους

Παρά τις αντιξοότητες της συγκυρίας, αρκετός ο κόσμος που προσήλθε στη Γεν. Συνέλευση-πάνω από εκατό άτομα και αρκετά νέα μέλη και φίλοι.

Β. ΨαριανόςΠαρευρέθησαν, επίσης, και απηύθυναν χαιρετισμό οι:Ακ.Κελεπερτσής,πρόεδρος των¨ΦΙΛΩΝ¨του πανεπιστημιακού Κέντρου Βρίσας,Νίκος Μαυρουδής τ. πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βρίσας,η Κατερίνα Πατακού τ. πρόεδρος Πολιχνιατών Αθήνας, ο καθηγητής Ανδρέας Εμμανουήλ και η Καίτη Τύμη, πρόεδρος Εικκαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδας.

Το βραβείο ΡΕΝΑΣ ΣΙΓΙΏΡΓΗ απονεμήθηκε στην κα Δώρα Βαμβακίτου. Το χρηματικό ποσό του βραβείου διετέθη από τη βραβευθείσα στο Σύλλογο.

Από το Δ.Σ έγινε ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν το χωριό, Πανεπιστημιακό Κέντρο, ΒιολογικόDSC04759 Καθαρισμό, αναβάθμιση λιμανιού Αγίου Φωκά, πρόβλημα ύδρευσης κ.λ.π. Το Δ.Σ επανέφερε την πρόταση για τη βοήθεια προς τους ανέργους Βρισαγώτες, που είχε κάνει και παλιότερα, να ενημερώνεται, δηλαδή, το Δ.Σ για τυχόν υπάρχουσες θέσεις απασχόλησης. Επίσης προτάθηκε ο Σύλλογος, έστω και από το υστέρημά του, να συνδράμει Βρισαγώτες, που διαπιστωμένα αντιμετωπίζουν οξύ οικονομικό πρόβλημα.

Το φλουρί της Βασιλόπιτας που συνοδευόταν από ένα δωρεάν δείπνο για 2 άτομα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου GOLDEN AGE βρήκε η Δήμητρα Καλπακτσή.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.