Ο Πλάτανος είχε κέφια!!!

Γεμάτο σήμερα το καφενείο στον Πλάτανο. Λες και οι πελάτες το κάνουν επίτηδες και όποια μέρα ο Στέλιος πάει Μυτιλήνη το καφενείο γεμίζει!!! Οι κυρίες Στέλλα και Δέσποινα βάζουν τα δυνατά τους και η εξυπηρέτηση είναι άμεση.

Στο κεντρικό τραπέζι τα παιδιά της αιμοδοσίας! Τα βλέπεις και τα χαίρεσαι. Μια παρέα με έναν κοινό ιερό σκοπό χωρίς φιλοδοξίες και σκοπιμότητες. Ξεκίνησαν την προσπάθειά τους με μόνο κίνητρο και φιλοδοξία την προσφορά στον συνάνθρωπό τους. Και αυτή η προσπάθειά τους τους ενώνει, τους κάνει παρέα και τους δένει!

Και οι μεζέδες στα τραπέζια (το έξτρα που λέμε, πέρα απ’ τους μεζέδες  του καταστήματος) περιλάμβαναν  παϊδάκια του Αριστείδη, πευτσίτες απ’ τον Αή Γιώργη, αγριογούρουνο του Θεολόγου, καπνιστή πέστροφα από τη Βοιωτία που μας έστειλε ο παλιός και άξιος συνάδελφος Γιάννης Χελιώτης και παστουρμά …γνήσιο!

Και μετά μας λένε μερικοί: “Μου φαίνεται ότι πάχυνες!”  Παχύναμε αλλά τί να κάνουμε; Εμείς φταίμε;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

7 απαντήσεις στο Ο Πλάτανος είχε κέφια!!!

  1. Ο/Η Γιάννης Χελιώτης λέει:

    Γεια σου Στρατή
    να ξέρεις ότι σας παρακολουθώ και σας χαίρομαι
    καλά θα ήταν όμως να είμαι κι εγώ στον πλάτανο!!!

  2. Ο/Η Γεωργη Κατερινα λέει:

    Το σχολιο για το Στελιο το αντιπαρερχομαι αφηνοντας τον ιδιο να το κρινει.Αλλα οσο καιρο ειμαστε κατω και φετος ειμαστε πολυ τετοια ωραια πραγματα δεν φαγαμε.Εκτος αν αυτα δεν ειναι για τους……τουριστες αλλα μονο για τους γηγενεις!!!!!!

  3. Ο/Η Μητσος λέει:

    Σας εχουν σερβηρει πολλες φορες πεστροφες και αγριογουρο σε καραφακι? Eμενα παντως οχι.

  4. Ο/Η Sulleiman λέει:

    yedik ve köy alabalık ve somon?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.