Στη μνήμη Καλλιόπης Λαμπρινού-Προκοπίου

Μια γενναία οικονομική ενίσχυση δέχτηκε η βιβλιοθήκη του χωριού μας “Κ.  Τσέλεκα”. Στη μνήμη της Καλλιόπης Λαμπρινού – Προκοπίου, τα παιδιά της Στρατής και Χάρης, που ζουν και προκόβουν στην Ολλανδία, πρόσφεραν στη βιβλιοθήκη μας δυο χιλιάδες (2.000,00) € για αγορά εξοπλισμού και για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών της (φωτισμού, τηλεφώνου, γραφικής ύλης κ.λ.π.)

Η βιβλιοθήκη εκφράζει τις ολόθερμες και ειλικρινείς ευχαριστίες της προς του δωρητές, οι οποίοι με την προσφορά τους δίνουν άλλες δυνατότητες στη λειτουργία της.

Υ.Γ. με την ευκαιρία η επιτροπή λειτουργίας της βιβλιοθήκης δημοσιοποιεί την γενική αρχή διαχείρισης των χρημάτων αυτής και τυχόν άλλων μελλοντικών προσφορών. Σε κάθε περίπτωση χορηγίας προς τη βιβλιοθήκη στον δωρητή θα δίνονται οι πρωτότυπες αποδείξεις δαπανών που θα πραγματοποιούνται με τα χρήματα της προσφοράς. Αντίγραφα των αποδείξεων αυτών θα δίνονται και στους δυο Συλλόγους (του χωριού και της Αθήνας)  που είναι υπεύθυνοι για τη βιβλιοθήκη.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.