Έχουμε ακούσει ότι παράγεται ούζο στο Λισβόρι αλλά μέχρι σήμερα δεν το είχαμε δει ούτε σε φωτογραφία. Στα καφενεία της περιοχής μας δεν υπάρχει. Σήμερα το γνωρίσαμε μέσα από ένα δημοσίευμα του lesvosnews.net το οποίο μας πληροφορεί ότι το ούζο Ματαρέλλη πήρε μέρος στην έκθεση βιολογικών προϊόντων στο Ζάππειο. Μάθαμε έτσι ότι το λισβοριανό ούζο παράγεται από βιολογικό γλυκάνισο απ’ τον οποίο εξαρτάται η χαρακτηριστική οσμή και γεύση του ούζου.
κ. Ματαρέλλη μήπως πρέπει να τροφοδοτήσετε και την περιοχή μας με το ούζο σας. Θα το …τιμήσουμε.
Διαβάστε εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα.
Πολλοι συγχωριανοι θα το ξέρανε εδω και 2 χρόνια αν κάνανε και μια βολτα μεχρι τα Βατερα
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΥΖΟ ΜΑΤΑΡΕΛΛΗ .
ΜΠΡΑΒΟ Κ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ .