Για νέους κτηνοτρόφους

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από δημοσίευμα του emprosnet.gr, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο πατώντας εδώ, που παρουσιάζει μια καινούρια θεσμική δυνατότητα για μικρούς και νέους κτηνοτρόφους.

Κλείνοντας την παρουσίαση του ο κ. Δημήτρης Ρουκάς ανέφερε χαρακτηριστικά «Στο παρελθόν, ο κτηνοτρόφος μπορεί να ονειρευόταν μια μεγάλη φάρμα με μεγάλα τρακτέρ, πολλά πρόβατα και άφθονο γάλα. Σήμερα, όμως, ο οικοτέχνης κτηνοτρόφος επικεντρώνεται στα τυριά του, στους πελάτες του, στον τρόπο παρουσίασης των γαλακτοκομικών προϊόντων του και, φυσικά, στο πώς να τα συνδυάσει με ένα καλό τοπικό κρασί»

Με την παρουσίαση του θέματος αυτού η σελίδα μας θέλει απλά να γνωστοποιήσει στους ενδιαφερόμενους την ύπαρξη αυτής της δυνατότητας.

Σημείωση: Πρωτοπόροι τέτοιων πρακτικών, αλλά ανεπίσημων, υπήρχαν και υπάρχουν στο χωριό μας. Ιστορικά να αναφέρουμε την περίπτωση του αείμνηστου Ηλία Τσιτσάνου, ο οποίος κάθε βράδυ έπαιρνε βόλτα την αγορά με ένα ταψί γεμάτο κεσεδάκια γιούρτι το οποίο διαφήμιζε με το , αγιασώτικης προέλευσης, σλόγκαν : “Γω τα κάνου, γω τα πλιώ”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.