Δεν μπόρεσαν να ενημερώσουν τον υπουργό

Από το “N”

Δεν σταμάτησε ούτε για λίγο, ο Υπουργός Υγείας, αν και ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί το πολύπαθο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Μάταια περίμενε η επιτροπή αγώνα να δώσει ψήφισμα για τα προβλήματα και τις ελλείψεις

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/10/2024

Ο Αδωνις προσπέρασε το Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου

Μάταια περίμεναν τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου, οι εκπρόσωποι της Επιτροπής αγώνα των κατοίκων της περιοχής. Ο Υπουργός προφανώς δεν βρήκε το χρόνο να επισκεφθεί το πολύπαθο πολυιατρείο το οποίο έχει έρθει πολλές φορές στην επικαιρότητα με τα προβλήματα και τις ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και τις κινητοποιήσεις που έγιναν μετά το θάνατο δύο ανθρώπων.

Αν και στον αρχικό προγραμματισμό της επίσκεψης Γεωργιάδη στη Λέσβο, υπήρχε προοπτική και πληροφόρηση ότι θα μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου, μετά τα εγκαίνια των ιαματικών πηγών, εντούτοις αυτό δεν συνέβη ποτέ και το υπουργικό αυτοκίνητο, παρά το γεγονός ότι πέρασε λίγα μέτρα πιο πέρα από το Κέντρο, δεν σταμάτησε ποτέ έστω για μια τυπική επίσκεψη.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Δεν μπόρεσαν να ενημερώσουν τον υπουργό

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Και κάτι άλλο που μας αφορά όλους .
    Η μόνη Δημοτική Ενότητα που δεν έχει φέτος εκπροσώπηση στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ένωσης ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου είναι η Δημοτική Ενότητα Πολιχνίτου .
    Η τοπική ομάδα δεν κατεβαίνει στους αγώνες για την φετινή αγωνιστική περίοδο .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.