Παρουσίαση βιβλίου στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου

Παρουσιάστηκε στο Πολύκεντρο το βιβλίο του Στράτου Σαλαβού “Μεταπολίτευση”από τους:

 Δρ. Σεβαστός Μοιρασγεντής, διευθυντής ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών και μέλος της βραβευθείσας με Νόμπελ Ειρήνης το 2007 ομάδας Climate Change 2007.

Ο γνωστός δάσκαλος Κώστας Καλαθάς συνταξιούχος μεν αλλά γνωστός πλέον ως ο ζωγράφος του Πολιχνίτου που με τα έργα του κοσμεί δημόσιους χώρους.

Συντονίστρια ήταν η Κατερίνα Πολυχρονοπούλου που το όνομα της έχει ταυτιστεί με κάθε είδους δραστηριότητα Πολιχνιατών, είτε στην Αθήνα είτε στο χωριό.

Ο καθένας εξέτασε από τη δική του οπτική γωνία το βιβλίο επισημαίνοντας το πλούσιο αρχείο του συγγραφέα που του δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάζει εκλογικά στοιχεία και γεγονότα με εύληπτο και προσιτό τρόπο προκειμένου να μπορούν να διαβαστούν από τον καθένα. Από τη πλευρά του ο συγγραφέας σε προσωπικό τόνο αναφέρθηκε στις εμπειρίες που τον ώθησαν ν΄ ασχολείται τόσο πολύ με τις εκλογικές διαδικασίες.  Άλλωστε είναι το τηλεοπτικό πρόσωπο της εκλογικής βραδιάς στην τοπική τηλεόραση παρουσιάζοντας και σχολιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα.

Στο τέλος έγιναν μια σειρά παρεμβάσεων από τον γνωστό γιατρό Στρατή Παττακό, τον Στρατή Τζιμή, τον Γιώργο Παλαιολόγο, τον Ιγνάτη Ψάνη ο οποίος και είναι διαχειριστής της τοπικής ιστοσελίδας ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ.

Πηγή: lesvosnews.net

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.