Δόθηκε μια απάντηση

Δόθηκε μια απάντηση στα ερωτήματα που είχε θέσει ο Παρακευαΐδης για το χωριό μας . Την απαντηση δημοσιεύει το emprosnet.gr και μπορείτε να δείτε εδώ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Δόθηκε μια απάντηση

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    Μέσα σε όλες τις απαντήσεις που έλαβε ο κύριος Παρακευαϊδης ήταν και η παρακάτω.
    Για την επιδότηση ενοικίου/συγκατοίκησης σας ενημερώνουμε ότι σε όλες τις φυσικές καταστροφές που η χορήγηση προβλέπεται με Κ.Υ.Α., καταβάλλεται για δύο (2) έτη, και το εν λόγω χρονικό διάστημα παρατείνεται, όταν αυτό κριθεί αναγκαίο από τις εκάστοτε συνθήκες. Στην εν θέματι περίπτωση δόθηκαν διαδοχικές παρατάσεις για τέσσερα (4) χρόνια.
    Δηλαδή με αυτήν την απάντηση είναι σαν να μας λένε ότι μας έκαναν και χάρη. Σαν δεν ντρέπονται λιγάκι, αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν είναι να κοροϊδεύουν τον κόσμο και μετά άντε ψάξε να βρεις υπεύθυνο.

  2. Ο/Η Δ .... λέει:

    Αφού δεν προχωράει η ανοικοδόμηση εξ αιτίας τους γιατί θεωρούν ότι η παράταση επιδότησης ενοικίου είναι στα 6χρονια υπέρ αρκετή …ας δώσουν λοιπόν στους μη έχων στέγη οικίσκους να μείνουν μεσα η συνέχεια επιδότησης για όσο χρειαστεί .. οι περισσότεροι συνταξιούχοι και τα ενοίκια δυσβάσταχτα.,.κύριοι δεν προτιμάμε λεφτά για ενοίκια …λεφτά να ξεκινήσουν και να τελειώσουν τα σπίτια μας θέλουμε …θα πεθάνουμε και θα χάσκουν στο χωριο κουφάρια ημιτελή ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.