Μουσική βραδιά από το Δήμο στα Βατερά

Δημοσιεύτηκε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Σύμφωνα με αυτό στις 2 Αυγούστου θα έχουμε μια μουσική βραδιά στα Βατερά με την ορχήστρα του Δεμερτζή. Δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση ο χώρος της εκδήλωσης και ο φορέας υλοποίησης.

Επίσης στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και μια εκδήλωση της Βιβλιοθήκης και συγκεκριμένα η θεατρική παράσταση με το έργο “οχτώ γυναίκες κατηγορούνται”, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου το βράδυ στην αυλή του Δημοτικού σχολείου.

Πενήντα εκδηλώσεις αναφέρονται στο πρόγραμμα του Δήμου απ’ τις οποίες οι 31 (ποσοστό 62%) είναι μουσικές βραδιές χωρίς κάτι άλλο ενώ υπάρχουν και πέντε όπου κάποια δρώμενα (όπως η γιορτή της Τράτας στη Σκάλα Πολιχνίτου) πλαισιώνονται από κάποια μουσικά σχήματα.

Στα Βατερά βέβαια θα γίνουν αρκετές ακόμα εκδηλώσεις, πέρα από αυτές που ανακοίνωσε ο Δήμος, τις οποίες θα μαθαίνουμε σιγά-σιγά. Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι αρχές Αυγούστου θα γίνουν αγώνες δρόμου (ή κάτι τέτοιο) από το santavateradenexei, στις 9 Αυγούστου θα γίνει το αντάμωμα στην αυλή του σχολείου με πρωτεργάτες τον Ιππικό και τον Πολιτιστικό Σύλλογο και στις 12 Αυγούστου, στον ίδιο χώρο ένα νεανικό πάρτι από την εθελοντική ομάδα νέων.

Η Βιβλιοθήκη εκτός από την παραπάνω θεατρική παράσταση θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση για την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων του χωριού μας στις 7 Αυγούστου και μια μουσική βραδιά από τα παιδιά και τους νέους του χωριού μας στις 18 Αυγούστου.

Για όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα Βατερά θα υπάρξει πλούσια ενημέρωση μέσα από τις πολλές σελίδες του facebook που έχουν σχέση με πρόσωπα και φορείς του χωριού μας.

Η σελίδα μας θα σας ενημερώνει για κάθε εκδήλωση για την οποία θα μαθαίνει περισσότερα με οποιονδήποτε τρόπο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.