Εθελοντών συνέχεια

  • Με αφορμή το πλύσιμο των κάδων για τα σκουπίδια από ζευγάρι χωριανών, που ήρθαν από την Αθήνα για τις διακοπές τους, πληροφορηθήκαμε ότι και ο Βατεριανός Παναγιώτης Αυγουστής πλύνει τακτικά τον κάδο της γειτονιάς του επειδή βρωμάει απαίσια. Η δυσοσμία των κάδων μερικές φορές είναι ανυπόφορη για τους περαστικούς, πόσο μάλλον για τους περιοίκους.
  • Σήμερα το πρωί ο Ανδροκλής Τσέλεκας και ο Ανέστης Νικέλλης μάζεψαν τα σκουπίδια από τις άκρες του δρόμου Βρίσα-Βατερά, γεμίζοντας πολλές σακούλες. Το πλήθος των σκουπιδιών που συγκεντρώνεται εκεί δείχνει το (χαμένο) επίπεδο του πολιτισμού μας, μόνιμων και περαστικών. Να σημειώσουμε ότι η Περιφέρεια (λόγω αρμοδιότητας) ακόμα δεν έκοψε τα χόρτα στις άκρες του δρόμου. Μετά το κόψιμο θα αποκαλύπτονταν το …μεγαλείο του σκουπιδότοπου.
  • Σημείωση 1η: Η δημοσιοποίηση μέσα από τη σελίδα μας κάθε μικρής ή μεγάλης εθελοντικής δραστηριότητας στην περιοχή μας, που μαθαίνουμε, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλες, που για διάφορους λόγους δεν γίνονται γνωστές.
  • Σημείωη 2η: Η “απονομή” από τη σελίδα μας του “τίτλου” του “Βατεριανού” γίνεται σε άτομα (μη Βρισαγώτες) που διαμένουν πολλούς μήνες του χρόνου σε (συνήθως) ιδιόκτητα σπίτια τους στα Βατερά και η όλη παρουσία τους δείχνει ότι νοιάζονται (ποικιλότροπα) για τον τόπο αυτόν.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.