Την Κυριακή η θεατρική παράσταση

Μεθαύριο Κυριακή στις 8.30 το απόγευμα, στην αυλή του Δημοτικού σχολείου Βρίσας, θα δοθεί από την εφηβική θεατρική ομάδα της Βιβλιοθήκης, η παράσταση του έργου “χάσμα γενεών και ανθρώπων”, της Κατερίνας Γεωργή σε σκηνοθεσία της ίδιας.

Δυο υπήρξαν οι πρωταίτιοι λόγοι για το ξεκίνημα και την ολοκλήρωση της προσπάθειας αυτής. Ο ένας ήταν η αγάπη των παιδιών και της Κατερίνας για το θέατρο. Ο άλλος ήταν η έντονη διάθεση των παιδιών, της Κατερίνας και της Βιβλιοθήκης να αποδοθεί τιμή στην αείμνηστη Χρυσούλα Ζωγράφου. Η Χρυσούλα για το χωριό μας δεν υπήρξε απλά παιδίατρος, αλλά παιδιολάτρης! Λάτρευε τα παιδιά και έμπρακτα, με το μειλίχιο ύφος της και την εκφραστικότητα των συναισθημάτων της, ξεκινώντας από τα μικρά παιδιά του Δημοτικού, μπόλιασε με αγάπη για το θέατρο παιδιά και εφήβους της περιοχής μας.

Πέρσι, ένα-δυο μήνες πριν φύγει από τη ζωή, με μεγάλα προβλήματα, στάθηκε όρθια για να ολοκληρωθεί η παράσταση των παιδιών.

Αυτή την προσωπικότητα θελήσαμε όλοι μαζί να τιμήσουμε και η παράσταση της Κυριακής, με τα μύρια προβλήματα και την ηρωική προσπάθεια της Κατερίνας και των παιδιών, σ’ αυτό αποβλέπει.

Προσκλήσεις στο χωριό δεν θα σταλούν ξεχωριστά. Η ανακοίνωση αυτή της Βιβλιοθήκης αποτελεί πρόσκληση προς όλους. Φορείς και ιδιώτες.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Την Κυριακή η θεατρική παράσταση

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πράγματι,για όλους εμάς που ασχολούμαστε με την θεατρική ομάδα της βιβλιοθήκης αυτή η προσπάθεια είναι φόρος τιμής για την Χρυσούλα Ζωγράφου. Εναν άνθρωπο γεμάτο ζωντάνια,αγωνιστηκότητα και προσφορά προς ολους και κυρίως προς τα παιδιά. Ειμαι σίγουρη πως θα ειναι περίφανη γιαυτήν την παράσταση θα σας χειροκροτά και θα γελάει με το τρανταχτό της γελιο! Κάντε την παιδιά περίφανη! Ξέρουμε οτι αυτό θέλετε και εσείς. ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.