Ήρθαν φουσκωμένοι

Ήρθαν οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΛ για το πρώτο τρίμηνο του 2024. Ακόμα και για μηδενική κατανάλωση και χωρίς τέλη αποχέτευσης πληρώνεις 18,50 €

Και το θέμα είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε καμιά ενημέρωση για την ποιότητα του νερού που πίνουμε. Έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια ο νέος Πρόεδρος και μόλις ανέλαβε δημοσιοποίησε την μικροβιολογική ανάλυση του πόσιμου νερού. Και από την άποψη αυτή το νερό που πίνουμε είναι υγιεινό. Η υγεία μας όμως επηρεάζεται και από την σύσταση και την ποσότητα των αλάτων που περιέχει το νερό που πίνουμε. Αυτά προκύπτουν από τη χημική ανάλυση του νερού και αποτελέσματα τέτοιας ανάλυσης δεν παρουσιάζονται, επιτείνοντας τους φόβους ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ας συνοδευτούν οι αυξήσεις που πληρώνουμε στους λογαριασμούς και από αύξηση της ενημέρωσης από την ΔΕΥΑΛ (όπως έχει υποχρέωση). Ή μήπως περιμένουν τα αποτελέσματα να τα δείξει η “βιοψία” (πέτρες στη χολή και στα νεφρά, άλατα τον αυχένα κ.λπ.)

Μακάρι να δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα της χημικής ανάλυσης και να μην υπάρχει πρόβλημα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Ήρθαν φουσκωμένοι

  1. Ο/Η Κωστας Κωστακης Ε λέει:

    Ολα ακριβα αλλα η σπαταλη σπαταλη.εχω ενημερωσει την υπηρεσια για το νερο που τρεχει μερες τωρα απο το ρολοι του σπιτιου μου .αλλα τιποτα ακομα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.