Τουρνουά σκακιού

Ολοκληρώθηκε χτες το τουρνουά σκακιού για τα παιδιά του Γυμνασίου. Οι προκριματικοί αγώνες είχαν γίνει στο Γυμνάσιο. Χτες προσήλθαν έξι παιδιά, τα οποία εξαιτίας της διαφορετικής ώρας άφιξής τους αγωνίστηκαν σε δυο τριάδες. Ο νικητής κάθε ζευγαριού πρέκυπτε ύστερα από 2 νίκες.

Στην πρώτη τριάδα (με κανονική ώρα προσέλευσης) αγωνίστηκαν ο Γιώργος Δηκελιώτης, ο Γιώργος Κουκούλας και ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου. Νικητής αναδείχτηκε ο Γιώργος Κουκούλας και φιναλίστ ο Κώστας Τριανταφύλλου οι οποίοι θα πάρουν και τα έπαθλα σύμφωνα με την προκήρυξη.

Στην δεύτερη τριάδα με την καθυστερημένη προσέλευση αγωνίστηκαν ο Γρηγόρης Γιαννόγλου, η Μαρία Γιαννόγλου και ο Παναγιώτης Παππάς. Νικητής αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Παππάς στον οποίο θα δοθεί επίσης έπαθλο.

Συνεχίζονται οι αγώνες με παιδιά του Δημοτικού.

Η Βιβλιοθήκη συγχαίρει όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στους αγώνες, αυτά που πήραν μέρος στην τελική φάση και ιδιαίτερα τους νικητές. Ευχαριστεί τους καθηγητές του Γυμνασίου Πολιχνίτου που ανέλαβαν την διεξαγωγή της αρχικής φάσης του τουρνουά το σχολείο τους.

Καθοριστική ήταν η βοήθεια του Γιώργου Κολιόπουλου στην διεξαγωγή της τελικής φάσης με την ιδιότητα του κριτή, τον οποίο η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Τουρνουά σκακιού

  1. Ο/Η Κατερίνα Γεωργή λέει:

    Μα πόσα μπράβο πια για ένα τόσο μικρό σεισμόπληκτο χωριό! Δανειστική βιβλιοθήκη, εθελοντική ομάδα πυρόσβεσης, εθελοντικές ομάδες καθαρισμού και καλλωπισμού, πολιτιστικός σύλλογος με χορευτικό τμήμα, θεατρικές ομάδες ενηλίκων και ανηλίκων, μουσικό τμήμα, σκακιστικό, ζωγραφικής, διάφορα δρώμενα. Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι. Έπαινοι για όλους όσους συμμετέχουν και προσφέρουν αφιλοκερδώς. Αλλά και τους διάφορους χορηγούς που σπεύδουν να προσφέρουν εργασία και χρήματα όπου και όποτε τους ζητηθεί. Ειδική μνεία και για όλα τα παιδιά μικρά και μεγαλύτερα, στους δασκάλους και στους γονείς τους που με την συμμετοχή τους δείχνουν ότι διψούν για το καλύτερο.
    Ένα μεγάλο μπράβο για όλους και για όλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.