Έρχεται κλιμάκιο της ΔΑΕΦΚ

Όπως με ενημέρωσε η υπεύθυνη μηχανικός της ΔΑΕΦΚ για το σπίτι των αδελφών Νικέλλη (Αμερική) την Τρίτη θα έρθει στο χωριό κλιμάκιο μηχανικών της ΔΑΕΦΚ για ελέγχους και εκδόσεις των απαιτούμενων πιστοποιήσεων για τη χορήγηση επόμενων δόσεων.

Το πότε θα έρθουν οι δόσεις εξακολουθεί να είναι το ζητούμενο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Έρχεται κλιμάκιο της ΔΑΕΦΚ

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι δόσεις αλλά και οι άλλες υποχρεώσεις της Κυβέρνησης (αν θεωρήσουμε ότι έχουμε Κυβέρνηση) θα αργήσουν πολύ να έρθουν εάν έρθουν. Χρειάζονται φωνή και όχι ψήφους για να καταλάβουν, εάν καταλάβουν που πολύ φοβάμαι ότι ΔΕΝ.

  2. Ο/Η ΔΜ λέει:

    Η αγανάκτηση είναι το κυρίαρχο συναίσθημα αλλά η παραίτηση μας να φωνάξουμε υπερτερεί… Όμως σαν αρνιά θα πάμε να ψηφίσουμε και ως νομοταγείς πολίτες θα πράξουμε το χρέος μας…για το χωριό έχει ο θεός .. άραγε αναρωτιέμαι ο συνήγορος του Πολίτη θα βοηθούσε αν απευθυνθούμε η να βάλουμε όλοι μαζί ένα δικηγόρο να τρέξει για το χωριό …δεν μας άρεσε ο Συντονιστής ο παλιός που έτρεχε και μας φέραν έναν που δεν τον είδαμε δεν ασχολήθηκε δεν βοήθησε αλλά πληρώθηκε κανονικά….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.