Φωνή απόγνωσης από το Πολιχνίτο

Με το παρακάτω mail η φίλη Μερόπη εκφράζει την αγωνία και την αγανάκτηση των κατοίκων του Πολιχνίτου οι οποίοι τόσες μέρες υποφέρουν από την έλλειψη επαρκούς ποσότητας νερού.

Μα νομίζω ότι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ισχυρίστηκε ότι ο Πολιχνίτος “έχει νερό”  Αλλά ξέχασα αυτός μένει στην Αγιάσο!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟ ? ΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΕΡΟ?

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΑ!

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΜΕΡΟΠΗ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

21 απαντήσεις στο Φωνή απόγνωσης από το Πολιχνίτο

  1. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    Ο ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΣ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ , Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΒΡΙΣΑ ….ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ.

  2. Ο/Η ο-η λέει:

    Στον ψευτοέξυπνο και ψευτομάγκα ανώνυμο που ο αυτός μένει στη Βρίσα.. πληροφορώ οτι το νερό στο Πολιχνίτο κανονικά ήρθε στις 14 του μηνος και θα έπρεπε να το ξέρει αφού αυτή είναι η δουλεία του.

  3. Ο/Η Α...... λέει:

    Ο Πολιχνίτος δεν είχε νερό από την 01/12 έως κ την 13/12 του έτους 2012(!!!!!). Δεκατρείς ολόκληρες ημέρες υποφέραμε από την έλλειψη του πιο βασικού αγαθού, του ΝΕΡΟΥ!
    Τόσες οικογένειες χωρίς νερό για τις βασικές μας ανάγκες επιβίωσης ώσπου στο τέλος κατάντησε να υπάρχει κ θέμα υγιεινής.
    Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει κ αν υπάρχει κανείς από όλους εμάς τους κατοίκους Πολιχνίτου δεν θα κάτσουμε να την ακούσουμε!!!
    Ας φρόντιζαν να προβλέψουν τέτοιου είδους ζημιές ή βλάβες κ να υπήρχε άμεση ανταπόκριση! Καταντήσαμε να παρακαλάμε για λίγο νερό το οποίο το πληρώνουμε.
    Είπαμε το νερό νεράκι!!!

  4. Ο/Η Stratis λέει:

    Διευκρίνηση: το mail της Μερόπης στάλθηκε στις 12 του μήνα αλλά εγώ δεν το είχα δει και το δημοσίευσα καθυστερημένα. Η αποστολέας του μηνύματος δεν …ζει στη Βρίσα αλλά όπου και να ζει έχει το θάρρος να καταθέτει την άποψή της επώνυμα και γι αυτό χρειάζεται σεβασμό.
    Ο Αντιδήμαρχος τον οποίο -έμμεσα- υποστηρίζει ο ανώνυμος ισχυρίστηκε ότι ο Πολιχνίτος έχει νερό πολύ πριν τις 12 του μήνα και γι αυτό ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο δημοτικό συμβούλιο (όχι στο τελευταίο).
    Πάντως διαπιστώνεται ότι αυτό το μπάχαλο που λέγεται Δήμος Λέσβου εξακολουθεί να έχει την υποστήριξη, έστω και ανώνυμων, εκτός αν αυτή η υποστήριξη έχει το άμεσο …αντίδωρό της

  5. Ο/Η ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

    Στον(ους) καταπιεσμένο(ους) φίλους μου , που αρπάζουν την όποια αφορμή για να μπορέσουν ανώνυμα να με βρίσουν η να με κατηγορήσουν μέσα από μια σελίδα, θέλω να τον(ους) πω ότι, χαίρομαι που στην ζωή τους βρίσκω μπροστά μου και δεν τους πατάω ……..τους παραμερίζω στην άκρη….δεν αξίζει τον κοπο. Απολαμβανω να νιώθουν έτσι για μένα τα…… τίποτα .Και είναι η τελευταία φορά που ασχολουμε μαζί τους.Οσο για το σχόλιο σας δάσκαλε ,που υποδηλώνει εμένα … λυπάμαι … προσπαθώ να μην πιστέψω ότι έχεις σχέση…με τους ανώνυμους .Δεν είναι η ζωή σχολείο…(διόρθωσε το α καν το α ) θέλει πράξεις. Μια παροιμία λέει οτι (οτι εχει ο καθένας μέσα στην κοιλιά του , αυτό βγάζει πιστεύω να κατάλαβες … λυπάμαι. Με το ποτε ήρθε το νερό δεν θα ασχοληθώ ,ειναι περιττω .Να είστε καλα

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Αγαπητέ Δημήτρη ειλικρινά εκπλήττομαι που ξεφύτρωσες έτσι ξαφνικά. Ήξερα πάντα ότι ο Ζαφειρίου ότι θέλει να πει το γράφει επωνύμως. Τώρα γιατί μας προέκυψε ανώνυμος;
      Δες σε παρακαλώ προσεκτικά τη λογική του σχολίου μου και πιστεύω ότι θα καταλάβεις: Μια φίλη διαμαρτύρεται επώνυμα για ένα σημαντικό πρόβλημα. Στην παρουσίαση του μηνύματός της γράφω με τον δικό μου τρόπο το λάθος του αντιδημάρχου να ισχυριστεί στο δημοτικό συμβούλιο ότι ο Πολιχνίτος έχει νερό με αποτέλεσμα να εισπράξει τις έντονες αποδοκιμασίες απ’ τους δημοτικούς συμβούλους. Έρχεται τώρα κάποιος ανώνυμος και εκτός απ’ την πληροφορία για το πότε αποκαταστάθηκε το νερό στον Πολιχνίτο προσβάλλειτη φίλη, που είχε το θάρρος να διαμαρτυρηθεί για το πρόβλημα επώνυμα, με το “Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΒΡΙΣΑ ….ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ.” προσπαθώντας συγχρόνως να απαλύνει την κατηγορία προς τον αντιδήμαρχο. Βλέποντας όλοι σήμερα (ακόμα και οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχτηκαν μαζί του) το πως βαδίζει η δημοτική αρχή δημιουργεί έκπληξη η πρεμούρα του ανώνυμου να υπερασπιστεί τον αντιδήμαρχο. Προκύπτει έτσι εύλογα το ερώτημα μήπως ο ανώνυμος περιμένει το αντίδωρό του.
      Αν ο ανώνυμος είσαι εσύ, λυπάμαι, αλλά το συμπέρασμα είναι το ίδιο. Εγώ πάντως γράφοντας δεν είχα εσένα στο νου μου και εξήγησα το γιατί.
      Όσον αφορά δε το ότι “η ζωή δεν είναι σχολείο” δεν ξέρω αν είναι έτσι σίγουρα όμως αυτό που είναι αλήθεια είναι ότι στο σχολείο στο οποίο φοίτησες δεν μπορέσαμε, εμείς οι δάσκαλοι, να περάσουμε στους μαθητές μας τις αξίες της ζωής. Πράγματι αποτύχαμε!

      • Ο/Η ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

        Δάσκαλε για παραμυθάς είσαι τρομερός , γιατί σαν καθηγητής απέτυχες…… όπως λες.Τα παρουσιάζεις λες ,και απευθύνεσαι σε κρετίνους ,δεν πειράζει πολλοί παίρνουν χαμπάρι . Μετά το mail που έλεγε για 14 του μηνός ότι ήρθε το νερό, κάποιος ανώνυμος γράφει για μια άλλη ημερομηνία 12 και ειρωνεύεται την κυρία, μήπως μένει στη βρισα….. , κάποιος άλλος φανερά ενοχλημένος ανώνυμος , βρίζει τον προηγούμενο και τον λέει ότι αυτός μένει στη βρισα, και η δουλειά είναι να φτιάχνει νερά του Δήμου (φωτογραφίζοντας εμένα (δεν υπάρχει άλλος). Ένας άλλος ανώνυμος λέει μια άλλη ημερομηνία ,13 του μήνα ότι ήρθε το νερό . Μετά από αυτό ανασκευάζεις , λέγοντας ότι το Meil ήρθε στις 12 του μήνα και άργησες να το δεις…. και ότι ο ανώνυμος(δηλαδή εγώ) υπερασπίζεται (που το είδες) τους αιρετούς με αντίδωρο .Δεν είναι κακό να κάνεις λάθος, είναι λογικό με τόσα άρθρα που γραφείς .. κακό είναι να σε ενοχλεί η αλήθεια …και ρωτάω γιατί. Νομίζω πολλές φορές θέλοντας να γίνουμε παράγοντες (κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια) βγάζουμε πολλές κακίες …σε όσους υποψιαζόμαστε ότι δεν είναι μαζί μας…ο παραγοντισμός δεν είναι αξία…. Τέλος ο καθένας έχει την ταυτότητα του στην κοινωνία ….

  6. Ο/Η ΜΠΑΡΒΑ ΜΗΤΡΟΥΣ λέει:

    ΟΠΙΟΥΣ ΕΧ ΤΜΙΓΙΑ ΜΓΙΑΖΕΤΕ! ΕΤΣ ΤΣΙ ΤΟΥ ΔΙΜΙΤΡΕΛ ΜΑΣ

  7. Ο/Η Α...... λέει:

    Όσοι μένουν Πολιχνίτο “γεύτηκαν” στο έπακρον την έλλειψη νερού. Και ναι, το νερό στο σπίτι μου τουλάχιστον στο κέντρο του Πολιχνίτου που βρίσκεται ήρθε στις 13 του μήνα, το μεσημέρι κ αυτό κανείς δεν μπορεί να το διαψεύσει!!!

  8. Ο/Η Stratis λέει:

    Όχι για τον κ. Ζαφειρίου αλλά για τους υπόλοιπους αναγνώστες της στήλης. Για την αποκατάσταση της αλήθειας. Έστειλα με προώθηση το mail της κας Παλαιολόγου σε άτομα τα οποία σχολιάζουν στη σελίδα έδώ και έχουν καταχωρήσει το δικό τους mail (ηλεκτρονική διεύθυνση) για να δουν και να επιβεβαιώσουν την ημερομηνία αποστολης του αρχικού μηνύματος. Το μήνυμα το έστειλα σε αυτούς που υπογράφουν ως , Ένας βρισαγώτης, Αζαζέλ, Α… και Θανάσης. Επίσης ο ηλεκτρονικός υπολογιστής μου είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε θέλει να διαπιστώσει την αληθινή ημερομηνία αποστολής του mail. Το αρχικό mail (της κας Παλαιολόγου) είχε οδηγηθεί απ’ το σύστημα στον φάκελλο Junk και γι αυτό δεν το είδα αμέσως. Η απάντησή μου στον Ανώνυμο δόθηκε για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια της αποστολέως. (Η προώθηση του μηνύματος μπορεί να γίνει σε όποιον μου γνωστοποιήσει τη διεύθυνσή του)

    • Ο/Η Α...... λέει:

      Επιβεβαιώνω, μου ήρθε το σχετικό mail.
      Σημασία, κατά την γνώμη μου, δεν έχει πότε αναρτήθηκε το πρόβλημα αλλά ο λόγος την καθυστέρησης της αποκατάστασης.
      Ας φρόντιζαν οι υπεύθυνοι να προβλέψουν τέτοιου είδους ζημιές κ να έχουν τον τρόπο να τις αποκαταστήσουν άμεσα, όχι να μας αφήσουν να υποφέρουμε. Δεν αναφέρομαι στον Δημήτρη, ξέρω πως πάσχιζε.
      Αλλού είναι το πρόβλημα…

  9. Ο/Η ένας βρισαγώτης λέει:

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ E-MAIL ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο Κ.ΝΙΚΕΛΛΗΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο Κ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ….ΑΥΤΑ

  10. Ο/Η Α/Θ λέει:

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ το νερό σε όλο το χωριό ήρθε στις 14 Δεκ. τις 13 δεν είχαν πολλά σπίτια και σε κάποια μόνο που έσταζε η βρύση. τις 13 το πρωί έγινε ανακοίνωση που έλεγε ότι ο Πολιχνίτος έχει νερό από τα μεσάνυχτα και σιγά-σιγά θα πάρουν όλα τα σπίτια,το σιγά-σιγά όμως έγινε 14 του μήνα για να έχουν όλοι κανονικά και με πίεση. Επίσης θέλω να αναφέρω τα τελευταία 20-25 χρόνια όποιος δήμαρχος περνούσε έκανε και από μια γεώτρηση αποτέλεσμα, γύρω στο Πολιχνίτο σήμερα να υπάρχουν αν δεν κάνω λάθος 5 γεωτρήσεις μπορεί και περισσότερες οι οποίες τώρα που χρειάστηκαν ήταν ανύπαρκτες και κάνενας αρμόδιος δεν μας είπε γιατί. Μόνο μια και αυτή ακατάλληλη για πόση έδινε παραμέρα για δυο ώρες το μισό χωριό. Ντροπή στους αρμόδιους και στους δήθεν…

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΕΙ!!!!

  12. Ο/Η ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

    12 η 13 η 14 μέρες χωρίς νερό είναι τραγικό, και δεν χωράνε δικαιολογίες, το ότι έχω μεγάλη γλώσσα είναι ελάττωμα μου και το πληρώνω, δεν μπορεί όμως , από μακριά, και εκ των υστέρων , άνθρωποι της γυάλας ,να πουλάνε φούμαρα σε ανθρώπους που υπέφεραν…..

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Πόσο σωστός θα ήσουν κ. Ζαφειρίου αν στην πρώτη σου αντίδραση με υπογραφή έγραφες :”12 η 13 η 14 μέρες χωρίς νερό είναι τραγικό, και δεν χωράνε δικαιολογίες” και πρόσθετες και ένα “εμείς οι εργαζόμενοι απ’ την πλευρά μας κάναμε ότι μπορούσαμε”
      Όσον αφορά δε τους χαρακτηρισμούς σου για το πρόσωπό μου (θέλω να το παίζω παράγοντας, άνθρωπος της γιάλας και όσα άλλα κατά καιρούς έχει εκστομίσει) συνέχισε. Σε καμαρώνω!

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      SIGA MI SE LIPITHUME KI OLAS. TH DOYLEIA SOY EKANES STHN OPOIA MPIKES ME GLIPSIMO KAI BISMA

  13. Ο/Η ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

    Δεν μπορώ να σε κατηγορήσω για αυτό, γιατί μπορεί λόγω δουλειάς να σου εχεί γινει συνήθεια ,το τι, και πως ,πρεπεί να γραφέι ο καθένας…η ζωή όμως είναι ένα άλλο σχολείο .Οσον αφορά τους χαρακτηρισμούς , πάντα στο τέλος κάθε έντασης ,προσπαθείς να φανείς ο θιγμένος …….για τις εντυπώσεις. Εγώ ούτος η άλλως συνχωρούμε ,γιατί δεν έχω αξίες …όπως είπες…

  14. Ο/Η Α/Θ λέει:

    Φιλική συμβουλή για το κ Ζαφειρίου να κατεβάσει το κεφάλη για να μπορεί να βλέπει που πατά για να ακούει καλύτερα και να μάθει να σέβεται μερίκες τουλάχιστον αξίες όπως τους δασκάλους που τον έμαθαν γραμμάτα και προσπάθησαν να τον κάνουν άνθρωπο, αυτοί έκαναν καλά τη δουλειά τους άσχετα αν έσυ ήσουν ανεπίδεκτος μαθήσεως. Ενα συγνώμη για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ δεν είναι κακό και ποτέ δεν είναι αργά.

  15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σωστός!!!! Ποιος νομίζει ότι είναι ο κ Ζαφειρίου?? Ενας απλός ΔΥ είναι.. Εύκολα μπορεί να πάρει κλώτσο! Ας κατεβάσει λίγο τη μύτη του γιατί στην Ελλάδα όλα είναι πιθανά…..

    • Ο/Η Αλιευς λέει:

      Άντε να τελειώνουμε καμιά φορά με τον κ. Ζαφειριου και τον κ.Ζαφειριου.
      Έχει κανένας να πει ότι ο ΔΥ Ζαφειριου δεν έκανε την δουλειά του όταν τον είχαμε ανάγκη ????.
      Ακόμα και αν για κάποιους δεν ήταν αρκετά γρήγορος Ας αναλογιστούμε και τις ειδικές ανάγκες των ημερών .
      Τώρα τον Άνθρωπο Ζαφειριου ας τον κρίνουμε όπως θέλει ο καθένας μας και ας μην πιούμε το ούζο μας παρέα του αν δεν θέλουμε, αλλά και ας μην ανοίξουμε κουβέντα διανόησης μαζί του αν νομίζουμε ότι δεν ανταποκρίνεται.
      Και τέλος ας κοιτάξουμε και την καμπούρα μας…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.