Η Βιβλιοθήκη επισημαίνει

Η Βιβλιοθήκη βρίσκεται στην ανάγκη επισημάνει τα εξής αυτονόητα:

Το ότι η συμμετοχή των παιδιών στις διάφορες δραστηριότητες είναι εντελώς προαιρετική δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνεται όποτε θέλει και προπαντός όποια ώρα θέλει. Οι εθελοντές που αναλαμβάνουν τις διάφορες δραστηριότητες εθελοντικά είναι υπεύθυνα άτομα τα οποία εργάζονται με βάση κάποιο πρόγραμμα. Και η αλλοπρόσαλλη παρουσία των παιδιών δημιουργεί πολύ σημαντικά προβλήματα.

Για να γίνουν σαφή τα παραπάνω θα αναφερθούν δυο παραδείγματα:

Στη ζωγραφική το κάθε μάθημα είναι αλληλένδετο με το προηγούμενο και η συχνή απουσία κάποιου παιδιού αποσυντονίζει την προπάθεια. Επίσης στην αρχή κάθε μαθήματος δίνονται αναλυτικές οδηγίες απολύτως απαραίτητες για τη συνέχεια. Η καθυστέρηση στην προσέλευση πάλι δημιουργεί πρόβλημα.

Στη μουσική το ωράριο είναι απο τις 4.00 ως τις 7.00. Όσο και να προγραμματίζεται η ώρα για κάθε παιδί ή ομάδα παιδιών, δεν μπορεί να τηρηθεί απόλυτα. Επομένως δεν είναι σωστό να έρχεται κάποιο παιδί 10 ή 15 λεπτά πριν τις 7.00 γιατί μπορεί να έχει καθυστερήσει και το προηγούμενο.

Κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια για το καλό των παιδιών του χωριού μας και της τοπικής κοινωνίας. Ας προσπαθούμε όλοι να είμαστε συνεπείς.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.