Μια τραγική απώλεια τη Θεσσαλονίκη

Με ενημέρωσαν ότι πριν 2 περίπου μήνες βρέθηκε νεκρός στη Θεσσαλονίκη ο Ιγνάτης Ρεπανέλλης. Εκεί δεν είχε κανένα συγγενή. Οι αρμόδιες υπηρεσίες τον έψαξαν εδώ αλλά τα άτομα στα οποία απευθύνθηκαν δεν γνώριζαν την ύπαρξη του και απάντησαν αρνητικά. Μαθεύτηκε όμως σιγά-σιγά ότι πέθανε ο Ιγνάτης. Ως φήμη και ως πληροφορία. Οι εδώ φίλοι του, με την Βάσω Κ. Μυρμίγκου να πρωτοστατεί, απευθύνθηκαν σε διάφορες υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη και τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν τη σωρό του στην ιατροδικαστική υπηρεσία στο Αριστοτέλειο, λίγο πριν “πεταχτεί” (ταφεί) στα αζήτητα.

Αποφάσισαν να τον τιμήσουν και να τον κηδέψουν με αξιοπρέπεια εδώ στο χωριό του. Το κόστος για την όλη διαδικασία ανέρχεται στα 1650€.

Αν κάποιοι -συγγενείς του ή όχι- θέλουν να βοηθήσουν να συγκεντρωθεί το ποσό αυτό ας επικοινωνήσουν με τη Βάσω Μυρμίγκου στο τηλέφωνο 6983658500. Να σημειώσουμε ότι οι φίλοι του δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν από μόνοι τους το ποσό αυτό.

Άνθρωπος και καλό παιδί ήταν ο Ιγνάτης, γόνος πολύ φτωχικής οικογένειας, ας τον τιμήσουμε!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Μια τραγική απώλεια τη Θεσσαλονίκη

  1. Ο/Η Κώστας Σταυρινός λέει:

    Πόσο λυπάμαι. Τον γνώρισα περισσότερο όταν ήρθε στην Θεσσαλονίκη για σπουδές. Ενα πολύ καλό παιδί. ήσυχο, ευγενικό, χαμηλών τόνων άνθρωπος. Με τίποτα δεν του άξιζε ένα τέτοιο τραγικό τέλος. Ας αναπαύει ο Θεός την ψυχούλα του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.