Ο ΕΛΓΑ και το Υπουργείο μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια!

Με επιστολή της στον Υπουργό και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης η Αντιπεριφερειάρχης του πρωτογενούς τομέα Αναστασία Αντωνέλλη διαμαρτύρεται έντονα για την καθυστέρηση των πληρωμών του Μεταφορικού Ισοδυνάμου, του προγράμματος Αμάλθεια και των αποζημειώσεων για τα καμμένα της περιοχής μας. Ολόκληρη την επιστολή, που βρήκαμε δημοσιευμένη στο lesvosnews.net μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Πέρα από το θέμα των χρημάτων, που για κάποιους αποτελεί θέμα επιβίωσης, εμείς θα σταθούμε σε ένα άλλο σημείο. Γράφει η Αναστασία για τα καμμένα:

Επιπλέον των ανωτέρω με το αριθμ. πρωτ. 9852/22-01-2024  έγγραφό μας προς τον ΕΛ.Γ.Α, το οποίο ενεχυρίσαμε  μαζί με το υπόμνημα μας στο κ Κελέτση,  είχαμε αναφερθεί στο πρόβλημα που αφορά τα καμένα από την πυρκαγιά του 2022 ελαιοκτήματα της Βρίσας και την ανάγκη παρέμβασης σας.

Για κανένα από τα ανωτέρω προβλήματα δεν λάβαμε απάντηση, ούτε και υπήρξε λύση!

Στο έγγραφό αυτό η Αναστασία -όπως είχε δηλώσει τότε- με αφορμή αίτημα του Προέδρου Νίκου Λάσκαρη, ζητούσε μεταξύ άλλων από τον ΕΛΓΑ να ξεκαθαρίσει το είδος και το ποσό των αποζημειώσεων που δικαιούνται οι πληγέντες από τη φωτιά αγρότες. Το έγγραφο αυτό παρέδωσε και στον υφυπουργό.

Καμιά απάντηση!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.