Έφυγε από τη ζωή η Ευστρατία (συμπληρωμένο)

Πλήρης ημερών, αλλά εξαιτίας αλεπάλληλων ατυχημάτων, έφυγε από τη ζωή η Ευστρατία Χιωτέλλη, σύζυγος του Αντώνη Φωτεινού.

Η Ευστρατία υπήρξε μια απ’ τις ηρωίδες γυναίκες-μητέρες όταν έμεινε χήρα με δυο μικρά παιδάκια και χωρίς καμιά άμεση στήριξη. Αξιώθηκε όμως, τα τελευταία σχετικά χρόνια δίπλα στον Αντώνη, να ανταμειφθεί για τους αγώνες και τα βάσανα που πέρασε και να χαρεί τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της.

Θερμά συλλυπητήρια στον Αντώνη, στις ευρύτερες οικογένειες των παιδιών της Μαρίας και Γιάννη και σ’ όλους τους συγγενείς της.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τον χρόνο της κηδείας της.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη στις 2.00 το μεσημέρι στην Αγία Τριάδα στον Συνοικισμό στη Μυτιλήνη.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Έφυγε από τη ζωή η Ευστρατία (συμπληρωμένο)

  1. Ο/Η Γιώργος και Κατερίνα Γεωργή. λέει:

    Η Ευστρατία πράγματι ηρωίδα. Την γνωρίσαμε αρκετά καλά πριν από μερικά χρόνια όταν ήρθαμε και εμείς στην γειτονιά τους. Γευτήκαμε τα όμορφα γλυκά της και ακούσαμε πολλές ιστορίες από την ζωή της. Μαζί τον αγαπημένο μας Αντώνη πιστεύω ότι έζησε και μερικά όμορφα χρόνια. Της τα χρωστούσε η ζωή. Ας είναι αναπαυμένη. Συλλυπητήρια στους δικούς της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.