Μέχρι το Πάσχα η άρση της επικινδυνότητας του χωριού

Πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη η σύσκεψη, που είχαμε αναφέρει χτες, για την άρση της επικινδυνότητας του χωριού. Συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος Δ. Λέσβου, ο αντιπεριφερειάρχης έργων, ο Αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αλάνης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νίκος Λάσκαρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου σεισμοπαθών Νίκος Γκουγκούλιος και η υπάλληλος του Δήμου αρχιτέκτονας, χωριανή μας, Ευαγγελία Πελέκου, η οποία έκανε και όλη τη δουλειά ετοιμάζοντας το σχετικό φάκελλο.

Αποφασίστηκε να έρθει άμεσα στο χωριό ο εργολάβος για να τοποθετήσει λαμαρίνες για τον αποκλεισμό των 10 επικίνδυνων κτιρίων που έχουν εντοπιστεί. Μετά από αυτό θα αρθεί η επικινδυνότητα.

Ο Περιφερειάρχης έκρινε ότι η άρση θα γίνει σε 2-3 βδομάδες. Εμείς έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία από τις δηλώσεις των αυτοδιοικητικών τους …χαρίζουμε ακόμα 2-3 βδομάδες και λέμε “μέχρι το Πάσχα θα γίνει η άρση”.

Οψόμεθα!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Μέχρι το Πάσχα η άρση της επικινδυνότητας του χωριού

  1. Ο/Η Κωστας Κωστακης Ε λέει:

    Ακομα μια υποσχεση….οπως λενε νιος ειμουν και γερασα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.