Η έκθεση Βρισηίς του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ο Νίκος Γκουγκούλιος (μέλος της ομάδας εργασίας) μας ενημέρωσε για τη δημοσίευση της τελικής έκθεσης του προγράμματος “Βρισηίς” που εκπονήθηκε από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με πρωτοβουλία του Κώστα Καλαμποκίδη.

Μπορείτε να την δείτε εδώ.

Πιστεύουμε ότι κάτι θετικό θα προκύψει για την περιοχή μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Η έκθεση Βρισηίς του Πανεπιστημίου Αιγαίου

  1. Ο/Η ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ λέει:

    Συγχαίρω την ομάδα των επιστημόνων που πραγματοποίησαν την Έκθεση του προγράμματος ΒΡΙΣΗΙΣ και προσωπικά τον vaterians, καθηγητή Κώστα Καλαμποκίδη και τους χωριανούς μας, την Ευαγγελία Πελέκου και Νίκο Γκουγκούλιο.
    Απ΄όσο μπορώ να να κρίνω, ως μη ειδικός, είναι μια σπουδαία, επιστημονικά τεκμηριωμένη μελέτη, η οποία,όμως, για να μην μείνει ” στα χαρτιά” ή στα “ηλεκτρονικά αρχεία” των αρμοδίων, θα χρειαστεί, τόσο οι επιστήμονες που συνέταξαν την παραπάνω ΕΚΘΕΣΗ, όσο και οι λεγόμενοι “Γραμματιζούμενοι” του τόπου μας να απαιτήσουν από τους Άρχοντες, που ενθρόνισαν οι πολίτες του νησιούμας, στις πρόσφατες εκλογές, να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τα συμπεράσματα από την παραπάνω επιστημονική ΜΕΛΕΤΗ και να πράξουν τα δέοντα.
    Και επειδή και οι απλοί πολίτες έχουν και λόγο και ευθύνη για την προστασία και το μέλλον του γενέθλιου τόπου μας και, γενικότερα, της πατρίδας μας, θεωρώ ότι θα είναι, επίσης, σκόπιμο και πολύ αποτελεσματικό η παραπάνω ομάδα των επιστημόνων να εκλαϊκεύσει με σχετικές ομιλίες, που θα οργανώσει προς του χωριανούς μας,τα όσα μας δίδαξε η κατασροφική πυρκαγιά του 2022, ώστε όλοι να γίνουμε άγρυπνοι φύλακες για την προστασία της φυσικής και πολιτισμικής κληρονομιά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.