Τί τα ‘θελα γω τα λεμόνια!

Έτοιμος ο βατεριανός μπαχτσαβάνης να έρθει στο χωριό για να ετοιμάσει τον μπαχτσέ του. Είπε να πάει μια επίσκεψη στο ξάδερφο,να τον δει, να πάρει και κανένα λεμόνι, μιας και αυτουνού του περισσεύουν.

Η επίσκεψη πήγε εξαιρετικά και το πεσκέσι από το ξάδερφο πλούσιο. Κατά την επιστροφή η ικανοποίηση από την επίσκεψη και η χαρά από την άμεσα επικείμενη αναχώρηση πια για το χωριό ατόνησαν τα αντανακλαστικά και ξεχάστηκαν οι ζώνες στο αυτοκίνητο. Και αυτή η τροχαία, πανταχού παρούσα και άκαμπτη και ανένδοτη στις επικλήσεις ότι ” θέλω να φύγω για το χωριό”, πήρε την άδεια οδήγησης!!!

Και να μαθαίνεις ότι οι άλλοι κάτω γουργούρωσαν τις πατάτες, και ετοίμασαν τις πρασιές, και έσπειραν και είναι πανέτοιμοι! Και να πηγαίνουν άλλοι στον στρεφό να μαζεύουν τα σπαράγγια και συ να βρίσκεσαι στη φυλακή του διαμερίσματος!

“Τι τα ‘θελα γω τα σπαράγγια”, να μονολογείς και να μετράς μια μια τις μέρες, να πάρεις το δίπλωμα για να ξεκινήσεις.

Μη στεναχωριέσαι πάντως! Τα σπαράγγια είναι μπόλικα και …περιμένουν!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Τί τα ‘θελα γω τα λεμόνια!

  1. Ο/Η ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΕΛΛΗ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ λέει:

    χαχαχα !!!!! Έναν μόνο βάζω στο μυαλό μου !!!!! Μια μια θα τις μετράει τις μέρες ..όπως την μάνα του που έκανε το ίδιο, όταν τον περίμενε τα καλοκαίρια για να έρθει …Σε περιμένουμε Κωστή !!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.