Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί

Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά τον Θοδωρή Κούσκο του Παναγιώτη για την καινούρια προσφορά του.

Όπως είναι γνωστό πέρσι ο Θοδωρής, μαζί με τον αείμνηστο, πάντα χαμογελαστό και καλόκαρδο, πατέρα του, έστησαν μεγάλα ράφια στους τοίχους της αίθουσας “Αντώνη Χαραλαμπίδη” της Βιβλιοθήκης. Το όλο έργο εντελώς δωρεάν. Τα ράφια γέμισαν και αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε και άλλα -όσα χωρούσαν-για να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα της δανειστικής Βιβλιοθήκης. Ζητήσαμε από τον Θοδωρή-αν έχει χρόνο- να κατασκευάσει τα ράφια με πληρωμή από τη Βιβλιοθήκη.

Θα τα κάνω, αλλά δωρεάν, επέμενε. Τα πρώτα τα βάλαμε παρέα με τον πατέρα μου, τώρα θα τα βάλω στη μνήμη του! είπε, με τα μάτια του να κοκκινίζουν!

Προχτές ο Θοδωρής τα τοποθέτησε μαζί με ένα γραφείο, όπως φαίνονται παρακάτω, κι εμείς τα αξιοποιήσαμε άμεσα.

Η Βιβλιοθήκη αισθάνεται βαθειά υποχρέωση απέναντι στο Θοδωρή, όχι μόνο για την προσφορά του αλλά και για την καλή του κουβέντα με την οποία μας παρέδωσε τα κλειδιά, μόλις ολοκλήρωσε τη δουλειά του. ” Ό,τι χρειαστείτε, μη διστάσετε να μου το πείτε”

Εμείς ένα έχουμε να πούμε Θοδωρή: Να είστε γεροί, εσύ και η οικογένειά σου, να θυμάστε και να τιμάτε τον αξιοαγάπητο πατέρα σας”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί

  1. Ο/Η Αγγελική Κούσκου λέει:

    Είναι πραγματικά εκπληκτικό και άξιο θαυμασμού, ένα χωριό ερείπιο να διαθέτει τέτοια πλούσια βιβλιοθήκη…..Μπράβο σε όλους τους συντελεστές που στέκουν εκεί και στηρίζουν_ οργανώνουν_μεριμνούν για τη λειτουργία ενός τέτοιου χώρου…..Αμφιβάλλω εάν τα διπλανά μας χωριά διαθέτουν κάτι ανάλογο…..Για αυτό η Βρίσα μας αποτελούσε πάντα σημείο αναφοράς για τα δρώμενα της, ως απόρροια της ενότητας και της δυναμικής των ανθρώπων της!!!!Συγχαρητήρια….Συνεχίζουμε ενωτικά όλοι μαζί……με την ελπίδα σύντομα να ξαναποκτήσει η Βρίσα μας την κανονικότητα του υπό σύγχρονους παλμούς!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.