Πάλι μας έρριξαν

Εγκρίθηκε απ’ την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Λέσβου και σε λίγες μέρες θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Λέσβου. Το σχέδιο του Οργανισμού δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου και από αυτό βλέπουμε ότι:

Στη δημοτική Ενότητα Πολιχνίτου θα υπάρχουν 6 γραφεία: το ΚΕΠ, Διοίκησης, Καθαριότητας, Οικονομικών, Έργων και Δημοτικής Αστυνομίας. Εντύπωση και αγανάκτηση προκαλεί το ότι δεν θα υπάρχει γραφείο τουρισμού. Τέτοιο γραφείο υπάρχει στις δημοτικές ενότητες Ερεσού, Καλλονής, Πέτρας, Μύθημνας, Μυτιλήνης και Πλωμαρίου. Τα Βατερά απ’ έξω. Η περιοχή μας, η Νυφίδα, η Σκάλα δεν έχουν ανάγκη υποστήριξης από γραφείο τουρισμού.

Το προσωπικό που θα απασχολείται στη Δημοτική ενότητα Πολιχνίτου θα είναι 16 άτομα απ’ τα οποία 2 για τη δημοτική αστυνομία, 1 ΠΕ Μηχανικού, 1 ΠΕ διοικητικού, 1 ΔΕ Διοικητικού, 1 ΔΕ διοικητικού Λογιστικού, 1 ΔΕ Διεκπαιρέωσης πολιτών, 2 οδηγών, 1 χειριστή μηχανημάτων 2 τεχνητών και 4 καθαριότητας. Απ’ αυτούς 14 υπηρετούν ήδη και κάποτε θα λειτουργήσει και η δημοτική αστυνομία.

Κάποτε έλεγαν ότι σε κάθε χωριό θα υπάρχει διοικητική υποστήριξη των πολιτών. Πάει χάθηκε κι αυτό. Και μη νομίσετε ότι έγιναν περικοπές εξαιτίας της κρίσης. Σε όλο το Δήμο υπηρετούν σήμερα 570 άτομα και με το νέο αυτόν οργανισμό οι θέσεις γίνονται 900. Οι θέσεις που αναφέρονται αφορούν τις 900 θέσεις.

 Τι λένε για όλα αυτά οι αιρετοί της περιοχής μας κάθε βαθμίδας, τι λένε οι φορείς, ο Σύλλογος των επιχειρηματιών των Βατερών; Θα φάμε πάλι τη σφαλιάρα και δε θα μιλήσει κανένας;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.