Μια νέα αντιδημαρχία

από το”Ν”

Διαδοχικές επαφές με Προέδρους και μέλη των τοπικών κοινοτήτων, πραγματοποιεί από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, ο Αντιδήμαρχος Συντονισμού Κοινοτήτων και Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών του Δήμου Δυτικής Λέσβου, Γιώργος Μακρογιάννης.

Η νέα Αντιδημαρχία που εισήγαγε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος στο νέο μοντέλο διοίκησης του μεγαλύτερου Δήμου σε έκταση του Βορείου Αιγαίου, με τις 36 τοπικές κοινότητες, με στόχο να αποτελέσει τον άμεσο συνδετικό κρίκο μεταξύ των τοπικών συμβουλίων και της δημοτικής αρχής, αρχίζει και γίνεται ήδη ορατός σαν θεσμός, συμβάλλοντας σημαντικά στην καταγραφή των προβλημάτων για την ακόμα πιο άμεση παρέμβαση των θεματικών Αντιδημαρχιών.
Η κακοκαιρία μάλιστα της 15ης Ιανουαρίου, που προκάλεσε μεγάλες ζημιές κατά κύριο λόγο στην αγροτική οδοποιία, ανέδειξε ακόμη πιο εμφατικά τη χρησιμότητα του νέου αυτού θεσμού, με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να έρχεται κατευθείαν σε επαφή με τους Προέδρους και να βοηθά τόσο στην καταγραφή των προβλημάτων, όσο και στην παρέμβαση των θεματικών Αντιδημαρχιών.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.