Είχαμε κι εμείς!!!

Διαβάσαμε …

Στόχος η ανάδειξη των γεωλογικών μνημείων σε Θερμή, Αμπελικό και Παναγιά Κρυφτή

Συνάντηση με τον Διευθυντή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, Καθηγητή κ. Νίκο Ζούρο, πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας. Στη συνάντηση, παρουσία και του Αντιδημάρχου Τουρισμού Νίκου Γιαννάκα, συζητήθηκε το πεδίο συνεργασίας του Δήμου Μυτιλήνης με το Μουσείο με στόχο την ανάδειξη γεωλογικών και φυσικών μνημείων, που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του πρώτου, όπως ενδεικτικά εντοπίζονται στις περιοχές της Θερμής, του Αμπελικού και της Παναγιάς Κρυφτής στο Πλωμάρι.

...και θυμηθήκαμε ότι είχαμε κι εμείς Συλλογή Φυσικής Ιστορίας, είχαμε σπάνια απολιθώματα, είχαμε όνειρα για …”Παράρτημα του πανεπιστημίου της Αθήνας” στο χωριό, είχαμε και τί δεν είχαμε!!!

Και συνέβη ο σεισμός και ταρακουνηθήκαμε και ξυπνήσαμε και χάσαμε τα όνειρα! Και όπως πάντα μείναμε ζήτουλες για ένα γηπεδάκι, για μια παιδική χαρά, για ένα καφενείο. Πάνε τα όνειρα, αφού όνειρα ήταν, αλλά εμείς κοιμόμαστε ακόμα!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.