Πρόσκληση

Η Βιβλιοθήκη Βρίσας προσκαλεί τα μέλη, τους φίλους της και όλους τους χωριανούς στην κοπή της Πρωτοχρονάτικης πίτας η οποία θα γίνει την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 6.00μ.μ. στου “Προκόπα”.

Στην εκδήλωση το εορταστικό χρώμα θα δώσουν τα παιδιά με τα μπουζουκια και τα σαντούρια σε εορταστικούς και παραδοσιακούς σκοπούς.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν δυο κληρώσεις δώρων αξίας 100€ η κάθε μία με προϊόντα της επιλογής των τυχερών. Στην πρώτη κήρωση θα συμμετάσχουν τα παιδιά που παρακολουθούν κάποια δραστηριότητα της Βιβλιοθήκης. Στη δεύτερη κλήρωση θα προστεθούν και όλα τα άλλα παιδιά που θα παραβρίσκονται.

Η Βιβλιοθήκη προσκαλεί όποια παιδιά θέλουν -και ξέρουν- να συμμετάσχουν και να παίξουν τα κάλαντα με κάποιο μουσικό όργανο είτε ατομικά είτε ομαδικά. Επίσης μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες παιδιών που θα τραγουδήσουν τα κάλαντα. Εννοείται ότι με κανένα τρόπο δεν θα “βγεί δίσκος”. Η μόνη ανταμοιβή θα είναι το ζεστό χειροκρότημα.

Οι συμμετοχές πρέπει να δηλωθούν το αργότερο μέχρι την Τρίτη 2 Ιανουαρίου.

Θα προσφερθεί καφές και άλλα συνοδευτικά για το καλό του χρόνου.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.