Ήρθε με δόξες και τιμές!!!

Ο Αη Βασίλης ήρθε χτες στο χωριό που του ετοίμασαν τα Βατερά, αλλά πεζός, διότι η φουσκοθαλασσιά που επικρατούσε εμπόδιζε την προσέγγιση του σκάφους στην παραλία.Τον υποδέχτηκαν με πολλά και φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, με τα κάλαντα από την μπάντα του χωριού και με τα χειροκροτήματα του μεγάλου πλήθους που είχε συγκεντρωθεί.

Χθες  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων οι μικροί φίλοι μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν face painting, παιχνίδια με τα ξωτικά, βόλτα με πόνυ, μπαλονοκατασκευές, δωρεάν κεράσματα, ζεστό κρασί και σοκολάτα με πολλές εκπλήξεις καθώς δώρα για όλα τα παιδιά.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Βέρος και ο αντιδήμαρχος κ. Αλάνης

Σήμερα το απόγευμα τα ξωτικά θα διαβάσουν παραμύθια, θα παίξουν με μικρούς και μεγάλους, ενώ ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει πιστοποιητικά καλού παιδιού. Τα παιδιά θα μπορούν να γράψουν τα γράμματά τους ενώ ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων διοργανώνει την ίδια ώρα μοναδικό γιορτινό μπαζάρ. Η βραδιά θα κλείσει με ξέφρενο πάρτι .

Γιατί η Βρίσα ζει και επιμένει!

(Η δεύτερη φώτο και τμήμα των πληροφοριών από το “Ν”)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.