Προς τον ίδιο σχολιογράφο

Αλλά και όλους τους αναγνώστες της σελίδας μας.

Πρέπει να διευκρινίσουμε τα εξής:

  1. Όλα τα επώνυμα κείμενα (είτε με την μορφή άρθρου, είτε με τη μορφή σχολίου) που δημοσιεύονται στη σελίδα μας απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις του επώνυμου και με κανένα τρόπο της σελίδας μας.
  2. Στη σελίδα μας δεν δημοσιεύονται επώνυμα κείμενα τρίτων αν είναι υβριστικά και εμπαθή ή έχουν ως στόχο να προωθήσουν κομματικές ή ρατσιστικές θέσεις.
  3. Ένα ανώνυμο σχόλιο μπορεί να αναρτηθεί σε δυο μόνο περιπτώσεις. 1. Να καταθέτει απλά μια πληροφορία ή να εκφράζει μια καλοπροαίρετη ευχή. 2. Να είναι γνωστά στη σελίδας μας τα στοιχεία του σχολιογράφου -αν το σχόλιο του αναφέρεται σε επώνυμο κείμενο τρίτου που έχει δημοσιευτεί- ώστε να δοθούν -εφόσον ζητηθούν- στον συγγραφέα του κειμένου ή σε όποιον τρίτον θεωρήσει ότι θίγεται.

Και προς τον σχολιογράφο ειδικά: Γνωρίζω πολύ καλά ότι ισχύουν οι θέσεις -για την ουσία της καταγγελίας- που εκφράζετε. Αλλά τις παραθέτετε ως προσωπική απάντηση σε έναν επώνυμο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.