Μια απάντηση

Πήραμε την παρακάτω επιστολή-απάντηση σε προηγούμενη ανάρτησή μας με τίτλο Ας τα φροντίσει τουλάχιστον ο ιδιοκτήτης τους. Επειδή σ’ αυτήν είχε δημοσιευτεί μια επιστολή θεωρούμε σωστό να δημοσιεύσουμε και την απάντηση χωρίς την παραμικρή παρέμβαση στα (ανθρώπινα) συντακτικά ή ορθογραφικά λάθη. Η μόνη παρέμβαση αφορούσε την αντικατάσταση ενός ονόματος με τρεις τελείες για ευνόητους λόγους.

Κύριε Στρατό καλησπέρα! Βάλατε μια ανάρτηση για τα γαϊδουράκια που τόσο ενδιαφέρονται οι Ολλανδοί γιατί περνάν και τους βάζουν φρέσκο νερό και χλωρή τροφή! Που τόσο ενδιαφέρονται και αγαπάνε! Και σε κάποια διάρκεια έτρεχαν ανέμελα στο δρόμο. Τελικά βλέπω πως έχουμε χάσει λίγο την κατάσταση, τα γαϊδουράκια και ταυτίζονται και ποτίζονται!!! ΓΙΑ ΑΥΤΌ και είναι και όπως είναι.Τωρα αν ο καθένας έχω χρόνο για να ασχοληθείτε με των άλλων τα ζώα γιατί του αρέσουν και θέλει να φαντάζεται ότι θέλει νομίζει αυτό δεν μπορεί κανείς να το ελέγξει. Επίσης το ότι είχαν αφήσει ανοιχτό το κάγκελο στο χωριό, εκεί που είχαμε τα ζώα και βγήκαν το απόγευμα αργά και τα συναντάσε … στο γυρισμό από την δουλειά της και έτρεξε να το βάλει στο fb γιατί εγώ το πρωί τα έψαχνα και μου το είπαν πως έγιναν διάσημες! Καλά θα ήταν πριν γράφουμε ότι και οποίοι, Και επειδή ζούμε σε μια χούφτα ανθρώπων και γνωριζόμαστε παρά πολύ καλά ,ας μπαίνουμε στο μεγάλο κόπο να στείλουμε ένα μήνυμα στους άμεσα εμπλεκόμενους! Μια και είμαστε όλοι γνωστοί πρίν κάνουμε διάφορες λανθασμένες κινήσεις! Διότι κάποιοι είναι για δικούς τους λόγους κακόβουλοι . Οι παππούδες μας είχαν και αυτοί ζώα , γιατί είμαστε σε χωριά καί ήταν επιλογή μας να ζήσουμε εδώ. Μην είμαστε μόνο φιλική με τους ξένους, γιατί αυτούς δεν τους γνωρίζουμε παρα ότι μας έχουν αφήσει να δούμε. Αυτά ένιωσα το μεγάλο παραπάνω να σας τα αναφέρω διότι και βλέπω και ακούω διάφορα άλλα δεν σχολιάζω, γιατί τα λόγια είναι πούπουλα που φεύγουν και δεν μαζεύονται,με όλοι την εκτίμηση μου σε εσάς και την μεγάλη πορεία και αγώνα που κάνετε για το χωριό μας.Καλο απόγευμα Κύριε Στρατό.

Μήνυμα από Marina Linardou

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.