Αποκλεισμένος ο Σταυρός!

Τεράστια προβλήματα δημιουργήθηκαν στο δρόμο προς το Σταυρό με αποτέλεσμα το βράδυ το χωριό να είναι παντελώς αποκλεισμένο! Το πρωί με πρωτοβουλία ιδιωτών (όποιος ξέρει ονόματα ας τα προσθέσει με σχόλιο) φορτωτής προχώρησε και έδωσε μια στοιχειώδη βατότητα στο δρόμο.

Οι φωτογραφίες φυσικά είναι μετά το “άνοιγμα” του δρόμου.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Αποκλεισμένος ο Σταυρός!

  1. Ο/Η x λέει:

    ntrepomaste na poume onomata i kanoume tin papia .. i protoboulies ton idioton na dosoune xrimata apo tin tsepi tous gia to kalo ton sinxwriano tous afou oli to kseroume kai apo polous sxoliastike pios ebale petreleo sto mixanima tou k linardou na anixti o dromos gia to stayro o k berberis edwse ta xrimata kai mprabo kai stous dio sinxwrianous mas ti na leme tora

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Ναι ανώνυμε φίλε μου, ντρέπομαι να γράψω ποιοι ιδιώτες αποκατέστησαν τη βατότητα του δρόμου προς το Σταυρό!!! Το γιατί δεν το ξέρω αλλά για να το λες εσύ έτσι θα είναι!
      Και βέβαια κάνω την πάπια γιατί δεν θέλω να …διαφημίσω τον Βερβέρη!
      Κρίμα!!!
      Απλή είναι η αλήθεια: Μου είπε ένας χωριανός μας ότι ο Λινάρδος σε συνεννόηση με τον Βερβέρη άνοιξαν το δρόμο. Δεν βρήκα όμως κανέναν απ’ τους δυο για να επιβεβαιώσω ότι έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Διότι υπήρχε η (έστω φανταστική) περίπτωση να επικοινώνησε ο Βερβέρης με το Δήμο και να του είπαν “πάρτε μηχάνημα ιδιώτη για να λυθεί το πρόβλημα και θα τα κανονίσουμε” Προτίμησα λοιπόν αφού δεν μπόρεσα να επιβεβαιώσω την είδηση να δώσω το λόγο σε όποιον ήξερε σίγουρα να πει την είδηση.
      Τόσο απλό!!!

  2. Ο/Η ? λέει:

    pare til ton astinomo mpeka na stou pei aytos kseri poi mitane

  3. Ο/Η θανασης λέει:

    ολος ο δρομος ανοιχτηκε με πρωτοβουλια και εξοδα του βερβερη του γιωργου και με την βοηθεια του κωστα λιναρδου .Να τα βλεπουν οι νομαρχια και η περιφερεια γιατι σημερα το απογευμα εστειλαν μια τσαπα η οποια θα ξεκινησει απο αυριο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.