Χοντροκομμένα αστεία με απρόβλεπτες συνέπειες

Τελευταία στο χωριό παρουσιάστηκαν κάποια συμβάντα χρωματισμού σπιτιών με μπογιές ασυνάρτητες ή και στοχευμένες σε περιεχόμενο.

Το χειρότερο όμως είναι ότι στα Βατερά σε δυο περιπτώσεις (που μας είπαν, ίσως να είναι περισσότερες) με μαύρο σπρέι βάφτηκαν οι πινακίδες ενός αυτοκινήτου και το χειρότερο το παρμπρίζ και το τζάμι του οδηγού σε άλλο.

Πιθανότατα πρόκειται για “ανδραγαθήματα εφηβικά”. Ποιος εξάλλου στην εφηβική του ηλικία δεν ενεργούσε λίγο πολύ αντισυμβατικά. Θυμάμαι σε μια περίπτωση να έχουμε δέσει το χτυπητήρι ενός σπιτιού με κλωστή και από μεγάλη απόσταση να την τραβάμε και αυτό να χτυπά. Τί μεγάλο κατόρθωμα θεωρούσαμε ότι κάναμε όταν έβγαινε ο μοναδικός ένοικος του σπιτιού και με απορία δεν έβλεπε κανέναν.

Τώρα όμως τα πράγματα έχουν εξελιχθεί και τα “ανδραγαθήματα” καταστρέφουν περιουσίες. Που να φανταστούν οι δράστες τί θα συνέβαινε όταν σε έκτακτη ανάγκη έβγαινε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου να μετακινηθεί με αυτό και διαπίστωνε ότι αυτό ήταν αδύνατο γιατί δεν είχε ορατότητα!

Για το λόγο αυτό και για να αποφευχθούν αστυνομικές έρευνες καλά είναι οι γονείς εφήβων στο χωριό (που δυστυχώς δεν είναι πολλοί) να συζητήσουν με αυτούς και να τους εξηγήσουν ότι οι όποιες ενέργειες τους δεν θα πρέπει να δημιουργούν προβλήματα σε άλλους.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.