Υπενθύμιση από τη Βιβλιοθήκη

Η Βιβλιοθήκη Βρίσας υπενθυμίζει προς τα μέλη της την παράγραφο 3 του άρθρου 8 του καταστατικού της σύμφωνα με το οποίο γίνεται, υποχρεωτικά για το ΔΣ και τη Γενική Συνέλευση, διαγραφή των μελών τα οποία δεν είναι ταμειακά εντάξει προς το Σύλλογο επί τριετία.

Ενημερώνουμε τα μέλη τα οποία ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία ότι αν δεν θέλουν να διαγραφούν θα πρέπει μέχρι τέλους του έτους να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς το Σύλλογο.

Επειδή είναι λογικό να μην θυμάται κάποιος πότε πλήρωσε την τελευταία φορά τη συνδρομή του, η Βιβλιοθήκη ενημερώνει και ατομικά τα μέλη αυτής της κατηγορίας διότι δεν θέλει να διαγραφεί κάποιο μέλος επειδή απλά αμέλησε και δεν θυμήθηκε την παραπάνω υποχρέωσή του.

Για όσους βρίσκονται μακριά από το χωριό μας μπορούν να καταθέσουν τις συνδρομές τους (10€ για κάθε χρόνο) σε τραπεζικό λογαριασμό της Βιβλιοθήκης. Τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Βιβλιοθήκης μπορείτε να βρείτε αν το πλαίσιο αναζήτησης αυτής της σελίδας (επάνω δεξιά) γράψετε “λογαριασμός Βιβλιοθήκης”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.