Ενδιαφέρον

Γρηγόρης Δεϊλόγκος

20 ώρ.  ·

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της δακοκτονίας στη Λέσβο, δημιούργησα για την περιοχή ευθύνης μου – Δημοτική Ενότητα ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ Δήμος Δυτικής Λέσβου – ένα χάρτη όπου θα υπάρχουν όλες οι πληροφορίες! (ελεύθερη πρόσβαση για όλους τους ενδιαφερόμενους στο σύνδεσμο www.dakoktonia.gr )

Συγκεκριμένα έχει σχεδιαστεί με διαφορετικό χρώμα η περιοχή ευθύνης για κάθε συνεργείο του Τομέα. Επιλέγοντας κάποιο συνεργείο υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για το συνεργείο και το πρόγραμμα όλων των ψεκασμών. Θα προστεθούν πρόσθετες πληροφορίες για τα φυτοφάρμακα, απεικόνιση ψεκασμών για τα μηχανοκίνητα συνεργεία που διαθέτουν GPS κτλ

Επίσης θα υπάρχουν δεδομένα για τις δακοπαγίδες και πληροφορίες για το δακοπληθυσμό. ( Προς το παρόν και επειδή δεν έχουν αναρτηθεί οι παγίδες υπάρχουν οι θέσεις των παγίδων από τη δακοκτονία του 2022)

Πιστεύω ότι μπορεί να συμβάλει στην ενημέρωση των ελαιοπαραγωγών και να αποτελέσει ένα βήμα προς την πλήρη ψηφιοποποίηση της δακοκτονίας στη Λέσβο με ανοιχτά δεδομένα.

Ευχαριστίες στο Δ/ντη Δακοκτονίας Georgios Lagoutaris για την εμπιστοσύνη , στους Giannhs Pappas και Ειρηνη θαλασσελλη για την πολύτιμη βοήθειά τους και στον συνάδελφο Γεωπόνο Stratis Sentas για την συνεισφορά του στη διαχείριση των δακοπαγίδων.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.