Μπράβο, αλλά…

Έμαθα ότι η Ντίνα Κρικλάνη συνεχίζει να καθαρίζει τις τουαλέτες του χωριού παρότι έληξε η σύμβασή της και παρότι της έχει γνωστοποιηθεί ότι δεν μπορεί να πληρωθεί. Η ίδια -μου είπαν -δήλωσε ότι δεν πειράζει εγώ θα τις καθαρίζω.

Αξίζουν χίλια μπράβο και συγχαρητήρια στη Ντίνα για την κοινωνική της προσφορά, αλλά για το Δήμο; Είναι λύση αυτή; Μήπως οι υπεύθυνοι του Δήμου πρέπει να προβληματιστούν; Μήπως μπορεί να παρουσιαστεί εμπλοκή;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Μπράβο, αλλά…

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    και γω απο την δικη μου πλευρα λεω μπραβο στην κυρια ντινα αν και δεν την γνωριζω και ζητω απο τον δημαρχω να πληρωνετε η κυρια μην παη σαν τον γιαννη διαμαντη και αυτη και παλι μπραβο στην κυρια ας το δη το θεμα και η προεδρος του χωριου μας αυτο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΕΛΕΚΑΣ

  2. Ο/Η ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ λέει:

    Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή ήταν και είναι, τελείως απούσα από το ζήτημα λειτουργίας της δημοτικής τουαλέτας. Από χωριανό μας επισκευάστηκε και από χωριανούς μας συντηρείται μέχρι και σήμερα.

    Πράγματι η Ντίνα συνεχίζει να καθαρίζει τις τουαλέτες στο χωριό μας και να είναι η υπεύθυνη για τη λειτουργία τους, χωρίς να πληρώνετε. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ

    Θα παρακαλούσα τους χωριανούς μας να προσέχουν όταν κάνουν χρήση της δημοτικής τουαλέτας, γιατί στη κατάσταση διάλυσης που είναι η Δημοτική Αρχή δεν υπάρχει τρόπος να την συντηρήσει ή να την επισκευάσει αν χρειαστεί ο Δήμος.

    Επίσης αν θέλει κάποιος μπορεί να προσφέρει απορρυπαντικά, χαρτιά και σακούλες που χρειάζονται για τη λειτουργία της, δεν τα παρέχει ο Δήμος και πληρώνονται, εθελοντικά από ιδιώτες μέχρι και σήμερα.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Όχι κ. Καραγεωργίου κάνεις λάθος και ελπίζω όχι εσκεμμένο.Ο Δήμος έχει καθαριστικά και τα προσφέρει σε όποιον τα ζητήσει μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες του ”Δελτίου Παραγγελίας ” .
    Ρώτησε το Τοπικό Συμβούλιο πότε συμπλήρωσε και έστειλε το τελευταίο και τότε θα καταλάβεις ότι έχεις απόλυτα άδικο.
    Πολύ θα σας παρακαλούσαμε να το παρουσιάσετε και στην σελίδα του vatera.gr για του λόγου το αληθές.
    Αν δεν το κάνετε και επιμείνετε σε ατελέσφορες απαντήσεις σας αφήνω στην κρίση των συγχωριανών μας.

  4. Ο/Η ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ λέει:

    Φίλε η φίλη έχεις δίκιο ότι έτσι έπρεπε να γίνει.

    Δελτίο παραγγελίας έκανε η Αντιδημαρχεία Πολιχνίτου για όλα τα χωριά, αυτό ζητήθηκε από το τμήμα προμηθειών του Δήμου.

    Δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχουν καθαριστικά όμως. Αν θέλεις μάλιστα διαθέτω κάποια τιμολόγια αγοράς καθαριστικών και αφήνοντας τις ατελέσφορες απαντήσεις μου, μπορείς να προσφέρεις και εσύ έστω και ελάχιστα χρήματα για να εξοφληθούν. (δεν κάνουν ακριβά)

    Επίσης σε ενημερώνω ότι δεν είμαι μέλος του τοπικού συμβουλίου, αν νομίζεις ότι κάτι δεν κάνει σωστά να απευθυνθείς στα μέλη του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.