Είδα και …βλέπω

  1. Είδα πριν 3-4 μέρες τον Θοδωρή Μαργαρίτη να κόβει με το χορτοκοπτικό του τα χόρτα, στο χώρο όπου έχουν τοποθετηθεί κοντέινερς των σεισμοπλήκτων στη Μαχμουτή.
  2. Είδα σήμερα το πρωί τον Παντελή Πλεμένο (γαμπρό του Σρατή Γερακέλλη) να βάφει εσωτερικά τη στάση των λεωφορείων απέναντι από το βενζινάδικο του (καλή του ώρα) Βαγγέλη Βαληλή. “Ήθελαν να με πληρώσουν, μου είπε, και τους είπα: σιγά μωρέ για μια-δυο ώρες δουλειά για το χωριό μας δεν θέλω τίποτα”

Μικρές προσφορές προς το κοινωνικό σύνολο, που στολίζουν την κοινωνική συνοχή και συνεργασία.

  1. Βλέπω εδώ και 2-3 μήνες τα υπάρχοντα ενός σεισμόπληκτου (κίτρινου) σπιτιού να έχουν βγει στο δρόμο (επειδή δεν τα χρειάζονται οι ιδιοκτήτες) και να περιμένουν-άραγε τί;- για να οδηγηθούν στη χωματερή.
  1. Βλέπω εδώ και 2-3 μήνες σκουπίδια και αποκαΐδια, σε ξένο οικόπεδο, από καινούρια οικοδομή χωρίς να έχουν ρωτήσει κανέναν και χωρίς να …αγχώνονται να ελευθερώσουν το χώρο που τους εξυπηρέτησε ποικιλοτρόπως κατά τη διαδικασία της ανέγερσης.

Μικρά δείγματα -με στόχο όχι την κατηγορία αλλά την επισήμανση- αδιαφορίας, που εκτός από την ενόχληση που προκαλούν σε μεμονωμένα άτομα επιβαρύνουν την γενικότερη εικόνα του χωριού.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.