Το μάθαμε και αυτό!

ΚΛΟΥΒΙΑ-ΓΙΑ-ΤΗΝ-ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΤΗΣ-23-ΙΟΥΛΙΟΥ-2022

Για όλα και για παντού βρίσκονται χρήματα. Για την υποστύλωση ενός ερείπιου (και την ανάσταση ενός καταταλαιπωρημένου χωριού) δεν υπάρχει μία!

Και μια απορία: Αν προέκυπτε ένα τέτοιο ερείπιο (με οποιαδήποτε αιτία) στον κεντρικό δρόμο της Καλλονής και διέκοπτε την (νόμιμη) κίνηση στο δρόμο αυτό, ο Δήμος θα ήταν επί τέσσερα χρόνια απλός θεατής ή θα κινούσε γη και ουρανό για να λύσει το πρόβλημα;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Το μάθαμε και αυτό!

  1. Ο/Η ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ λέει:

    Δυστυχώς για μας τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα απ΄ότι τα περιγράφεται .
    Με πρόσχημα την πυρκαγιά και πατώντας πάνω σε αυτό το καταστροφικό γεγονός η Δημοτική Αρχή του Δήμου μας προβαίνει σε αλλότριες δαπάνες που καμιά σχέση δεν έχουν με την πυρκαγιά αλλά και τα περιγραφόμενα στα εντάλματα των δαπανών.
    Πρόσφατα πληρώθηκαν – σαν αποτέλεσμα της πυρκαγιάς – δαπάνες επισκευής ανόρυξης γεωτρήσεων και προμήθειες δημοτικών σωληνώσεων που καμιά σχέση δεν έχουν με το γεγονός .
    Τα χρήματα προέρχονται από εξειδικευμένα κονδύλια που διέθεσε το κράτος και την επούλωση των πληγών της πυρκαγιάς .
    Πιστεύω ότι το μόνο που μας έχει μείνει για να αντιμετωπίσουμε την απαξίωση από την παρούσα δημοτική αρχή είναι ένα συλλαλητήριο , μια καθιστική διαμαρτυρία στην έδρα του Δήμου.

  2. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, η Καλλονή είναι ΚΑΛΛΟΝΉ ενώ εμείς πολίτες αγνώστου κατηγορίας. Να είναι πάντα καλά αυτή η Δημοτική μας Αρχή που όλα τα προβλέπει και για όλα έχει λύσεις. Να τους προτιμήσουμε ξανά. Δυστυχώς αυτοί δεν καταλαβαίνουν από διαμαρτυρίες είτε είναι καθιστικές είτε κανονικές. Άλλο πράγμα καταλαβαίνουν αλλά δεν θα το περιγράψω εδώ γιατί το ήθος μου δεν μου το επιτρέπει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.