Χορός και γυμναστική (μαζορέτες)

Η Βιβλιοθήκη Βρίσας και το Δημοτικό σχολείο Βρίσας βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να απευθύνουν πρόσκληση για την έναρξη μαθημάτων χορού-γυμναστικής, που οι ομάδες που τα παρακολουθούν (μόνο για κορίτσια) είναι γνωστές με το όνομα μαζορέτες!

Η καλή τύχη του χωριού μας έφερε εδώ ανθρώπους που το αγαπούν και βοηθούν την τοπική κοινωνία με κάθε τρόπο, τους Βέλγους Φίλιππα (Philippe de Prateare) και την Χριστέλ. Η Χριστέλ έχει εκπαιδευτεί ως μαζορέτα αλλά στη συνέχεια και ως δασκάλα στον τομέα αυτόν. Έχει την καλή διάθεση να διδάξει κορίτσια ηλικίας από 6 ετών μέχρι 15.

Καλούμε τα παιδιά και τους γονείς τους να αξιοποιήσουν την μοναδική αυτή ευκαιρία που τους δίνεται δηλώνοντας συμμετοχή στο Δημοτικό σχολείο τα μικρά και στη Βιβλιοθήκη τα μεγαλύτερα μέχρι την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023.

Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν και τα αντικείμενα που θα κρατούν στα χέρια τους τα κορίτσια που θα συμμετάσχουν θα προσφερθούν από την ίδια την Χριστέλ επίσης δωρεάν.

Δεκτά γίνονται κορίτσια και από τα γειτονικά χωριά.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Χορός και γυμναστική (μαζορέτες)

  1. Ο/Η Μαρία Γεωργέλλη Κολιοπούλου λέει:

    Τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να πηγαίνουν χαμένες ! Μπράβο σου Κρίστελ για την ευγενική σου προσφορά ! Μένει να δούμε τη συμμετοχή των κοριτσιών !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.