Μικρά τοπικά

Μηχανήματα έχουν καθαρίσει τις κοίτες του ποταμού και των ρεμάτων της περιοχής μας.

Επίσης μηχανήματα οδοποιίας έχουν βελτιώσει τη βατότητα αγροτικών δρόμων.

Με ειδικά ανυψωτικά μέσα συνεργείο επισκεύασε χτες τα φωτιστικά του υψηλού φωτισμού στον παραλιακό δρόμο.

Συνεχίζονται οι εργασίες για τον βιολογικό καθαρισμό στα Βατερά. Πλησιάζει σχετικά στο τέλος η τοποθέτηση των σωλήνων του εσωτερικού δικτύου στον παραλιακό δρόμο, έχει φτάσει μέχρι το γεφύρι του Αγορόσκου η τοποθέτηση των σωλήνων του εξωτερικού δικτύου που οδηγεί στην κεντρική μονάδα επεξεργασίας των λυμάτων και έχει αρχίσει η κατασκευή του “αντλιοστασίου” (για να το πούμε απλοϊκά) στη στροφή του παραλιακού δρόμου προς τον άγιο Φωκά.

Οι συνεχείς νοτιές έχουν αρχίσει να σηκώνουν ενοχλητικά τη σκόνη από τα καλυμμένα με 3Α χαντάκια του βιολογικού. Λέγεται ότι σύντομα θα αποκατασταθεί η άσφαλτος, αλλά -λένε- θα ανοιχτούν νέα χαντάκια στην άλλη πλευρά του παραλιακού δρόμου (προς τη θάλασσα) από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Το σπιτάκι του Αη Βασίλη παραμένει καρτερικά στη θέση του, στο πάνω μέρος της αμμουδιάς σε κεντρικό σημείο. Να είχαμε έντυπο υλικό για τη διαφήμιση της περιοχής μας και των καταστημάτων της θα μπορούσε να λειτουργήσει ως τουριστικό-ενημερωτικό περίπτερο. Τώρα -είπαν- περιμένει τον άγιο Βασίλη να έρθει ως τουρίστας για να κάνει τις διακοπές του και τα μπάνια του στα Βατερά.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.