Μαραθωνοδρόμοι απ’ την περιοχή μας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Αντώνης Φωτεινός πήρε μέρος στον διεθνή κλασσικό μαραθώνιο, που πραγματοποιήθηκε στη διαδρομή Μαραθώνας – Παναθηναϊκό στάδιο την περασμένη Κυριακή.

Επίσης στην ίδια διαδρομή συμμετείχε και ο Μπάμπης Λεοντής, πολιχνιάτης επιχειρηματίας, που ζει στην Κομοτηνή, ο οποίος και αυτός είχε πάρει μέρος και πέρσι. Φέτος όμως συμμετείχε ακόμα ένας πολιχνιάτης, ο γνωστός Λευτέρης Παπαφιλίππου.

Συγχαρητήρια σε όλους και να είναι γεροί να συμμετάσχουν και στους επόμενους.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Μαραθωνοδρόμοι απ’ την περιοχή μας.

  1. Ο/Η ΒΑΤΕΡΙΑΝΟΣ λέει:

    ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΦΕΤΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕ ΜΕ ΚΑΛΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΛΑΡΑΣ ( ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ) , ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΟΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    sto marauvneo etreje kai o xvrianow gianoylhs prvtopapas einai h trith xronia

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Συγχαρητήρια και στον Γιαννούλη Πρωτόπαπα που για τρίτη χρονιά πήρε μέρος στον Μαραθώνιο. Αν ο ανώνυμος που μας ενημέρωσε μας έδινε περισσότερες πληροφορίες για να καταλάβουμε, και όσοι δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά, ποιος είναι θα μας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο.

      • Ο/Η ΦΙΛΗ λέει:

        Ο Γιαννουλης Πρωτοπαπας ειναι γιος της Ειρηνης Τσελεκα η οποια ειναι κορη της Μυρσινης και του Σταυρου Τσελεκα ο οποιος πριν απο μερικους μηνες εφυγε απο τη ζωη. Συγχαρητηρια λοιπον και στο Γιαννουλη μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.