Αυτήν την περίοδο η φύση προσφέρει απλόχερα σ’ όλες τις αισθήσεις μας. Από τα πολύχρωμα στολίδια ως την πανδαισία των αρωμάτων. Προσφέρει όμως και γαστρονομικές απολαύσεις. Τα ραδίκια, τώρα με τις βροχές είναι στο φόρτε τους. Οι σβιρνιές και τα σπαράγγια ξεφυτρώνουν παντού, ακόμα και στα καμμένα.
Υπάρχουν όμως και τα δυσεύρετα, για τους τυχερούς ή μάλλον για τους ανοιχτομάτηδες.
Μαζί με τα -ακόμα πιο δυσεύρετα- άσπρα ξαδελάκια τους αποτελούν υπέροχο μεζέ!
Πιστεύω ότι αν προτείνεται στο Νίκο (Καγκάρα) να βάλετε το ούζο θα απολαύσετε την υπέροχη γεύση τους. Και το όνομά τους Μ’σκάρια.