Ο Σύλλογος γονέων ευχαριστεί

  1. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βρισας ευχαριστεί θερμά τον συγχωριανό μας Παναγιώτη Γομοπουλο για την γεναιόδωρη δωρεά του προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της αποκριάτικης γιορτής των παιδιών. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς που είναι πάντα παρών για ό,τι του ζητήσουν και πιο πολύ για τα παιδιά του τόπου μας!

2. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Βρίσας ευχαριστεί τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και το κατάστημα «Πλατανάκι» για την ευχάριστη έκπληξη που ετοίμασε στην χθεσινή γιορτή για τα παιδιά (βροχή από σοκολάτες!!!!) καθώς και για την οικονομική ενίσχυση του στο σύλλογο.
Μεγάλο ευχαριστώ το αρτοποιείο «Τριαντάφυλλου» για την υποστήριξη και, χρόνια τώρα, σταθερή  συνεργασία!
Ευχαριστούμε επίσης το κατάστημα «Σαπφώ και Νεράιδα» (Προκόπα) για την παραχώρηση της αίθουσας και την άψογη εξυπηρέτηση των καλεσμένων.
Και τέλος, τεράστιο ευχαριστώ σε σας, τους γονείς, για την στήριξη του συλλόγου, γιατί ό,τι κάνουμε είναι για τα παιδιά μας!!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.