Με λόγια απλά και μεστά!

Εξαιρετική ευκαιρία για ενημέρωση σχετικά με τις ιώσεις (και τον covid φυσικά) είχαμε σήμερα στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου από τον “Πολιχνιάτη” πνευμονολόγο Βλάσση Πολυχρονόπουλο.

Με απλά και θελκτικά λόγια μίλησε για όλες τις πλευρές του θέματος των ιώσεων που μας ταλαιπωρούν και απάντησε σε όλες τις διευκρινιστικές ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Δεν παρέλειψε να εκφράσει την αγάπη του για τον τόπο μας (που εξάλλου απόδειξε περίτρανα η εδώ παρουσία και ομιλία του). Ακόμα πιο εκφραστική και εκδηλωτική η Κατερίνα του, που μας προανήγγειλε και την θεατρική παράσταση που ετοιμάζει ο Σύλλογος Πολιχνιατών της Αθήνας και προτίθενται να παρουσιάσουν το καλοκαίρι και εδώ, στο εξαιρετικά ανακαινισμένο Πολύκεντρο.

Σημειώσεις:

  1. Η περιοχή μας έχει αναδείξει σπουδαίους επιστήμονες που μπορούν να “φωτίζουν” τη σκοτεινή γειτονιά μας με τις γνώσεις τους σε διάφορους τομείς. Εκτός απ’ την καλή διάθεση των ίδιων χρειάζονται και κάποιες άλλες προϋποθέσεις. Πρώτα ο κατάλληλος χώρος, ύστερα η καλή διάθεση η δικιά μας να “φωτιστούμε” και τέλος οι φορείς που θα διοργανώσουν τις εκδηλώσεις. Χρειάζονται πολλά μπράβο στο Σύλλογο γονέων του Πολιχνίτου και στον Μπάλο για την άψογη και φιλόξενη διοργάνωση.
    • Τον Βλάσση τον είχαμε γνωρίσει από κοντά όταν τον καλέσαμε πριν χρόνια (το Γυμνάσιο και Λύκειο Πολιχνίτου) και μίλησε με έναν μοναδικό τρόπο στους μαθητές σχετικά με το κάπνισμα. Η ομιλία του “μίλησε” στις καρδιές των ακροατών του και μας εντυπωσίασε.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Με λόγια απλά και μεστά!

  1. Ο/Η Κατερίνα Γεωργή λέει:

    Υπέροχη ομιλία χειμαρρώδης και απλή για να είναι απόλυτα κατανοητή από το κοινό. Εκφράζω εδώ τη λύπη μου γιατί η απουσία ειδικά ανθρώπων με κάποια «θέση και ιδιότητα» που έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα, να τιμούν τον άνθρωπο και επιστήμονα, να ενημερώνονται και συγχρόνως από την θέση τους να ενημερώνουν σωστά άλλους που δεν μπόρεσαν να έρθουν, ήταν αισθητή. Ευχαριστούμε πολύ Βλάση «δικέ μας άνθρωπε» για τον κόπο και τον χρόνο σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.