Ακόμα μια απώλεια στην Αθήνα

Έφυγε από τη ζωή και ο Παναγιώτης Κρουσταλλιός. Ένας ακόμα χωριανός μας της γενιάς της εσωτερικής μετανάστευσης προς την “αδηφάγο” Αθήνα. Καλλιεργημένος και ευγενικός με πολλή αγάπη για το χωριό μας και τους ανθρώπους του, που απόδειξε από τη θέση του στελέχους της Τράπεζας στη Μυτιλήνη στην οποία εργάζονταν.

Για το χρόνο και τον τόπο της κηδείας του θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στις οικογένειες των παιδιών του Ζωής και Γιώργου και σ’ όλους τους συγγενείς του.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Ακόμα μια απώλεια στην Αθήνα

  1. Ο/Η Κατερίνα Γεωργή. λέει:

    Φεύγουν σιγά σιγά όλοι οι δικοί μας άνθρωποι και παίρνουμε σειρά. Κουμπάροι και φίλοι οι γονείς του με τους δικούς μου, τους είχαν στεφανώσει, και νονός ο Μπάνος του αδερφού μου όπως συνηθιζόταν τότε. Το πρώτο παιδί να το βαφτίζει ο κουμπάρος που τους έχει παντρέψει. Πάντα με το χαμόγελο ευπροσήγορος και ευγενικός. Καλό του ταξίδι. Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

  2. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    ΤΑ ΠΙΟ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.

  3. Ο/Η ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΕΛΛΗ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ λέει:

    Επίσης οι δικοί μου γονείς είχαν στεφανώσει τον Πάνο και τη Μαρίκα. Πολύ συχνά ιδίως το τελευταίο διάστημα πριν φύγει ο μπαμπάς μας έπαιρνε τηλ. και ζητούσε να μιλήσει στον κουμπάρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει μαζί με τον θείο μας Κώστα και όταν πάνε εκεί ψηλά, να τους πούνε το πόσο μας λείπουν… Τα ολόθερμα συλλυπητήρια στις οικογένειες της Ζωής και του Γιώργου να είναι γεροί και να θυμούνται τον πολύ αγαπητό πατέρα τους .

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σ Ευχαριστω πολυ,ας ειναι ελαφρύ το χωμα που θα τον σκεπασει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.