Έφυγε και ο Κώστας

Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών ο Κώστας Αναγνώστου. Ο Κώστας είχε πάντα το χωριό μας στη ψυχή και στο μυαλό του και έρχονταν εδώ όσο πιο τακτικά μπορούσε. Με το χαμόγελο στα χείλη και στα μάτια. Μας έφερνε τον “Αντίλαλο”, μας έφερνε το ενδιαφέρον των χωριανών μας της Αθήνας για το χωριό μας.

Ο σεισμός φαρμάκωσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του με την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στις 1.00 στον Κόκκινο Μύλο.

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των τριών γιων του και σ’ όλους τους συγγενείς του.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο Έφυγε και ο Κώστας

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. ΤΑ ΘΕΡΜΟΤΕΡΑ ΣΥΛΛΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.

  2. Ο/Η Γιώργος και Κατερίνα Γεωργή. λέει:

    Πάντα θα θυμόμαστε την ευγενική φυσιογνωμία σου, την αφηγηματική δεινότητα, το κέφι σου για την ζωή, το γλυκό χαμόγελο και το χιούμορ σου. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε Κωστή. Συλλυπητήρια στους δικούς σου ανθρώπους.

  3. Ο/Η Νίκος Κοντος λέει:

    Θα σε θυμόμαστε με το χαμόγελο και την Ευγενία σου
    και κάθε καλοκαίρι να μου φέρνεις τον Αντίλαλο
    Ο Θεός να ανάπαυση τη ψυχούλα σου
    Τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών του και όλους τους συγγενείς

  4. Ο/Η Ειρήνη Αναγνωστου λέει:

    Αγαπημένε μου θείε,έχουν περάσει 4 μέρες από τότε που έφυγες για να συναντήσεις τους αγαπημένους μας στην ουράνια Βρίσα και τα χέρια μου τρέμουν ακόμα ,όπως την πρώτη μετά που το έμαθα.Τι να πρωτοθυμηθω από σένα; Την ευγένεια, τη δυναμικότητα, την αφοσίωση σου στην οικογένεια αλλά και στα αδέρφια – ανιψιά, το γέλιο σου,το ενδιαφέρον για το χωριό μας.Ολα τόσο πλούσια,που δεν μπορούν να περιγραφούν.Ερχεται ο Κώστας μας, έλεγε ο πατέρας μου και η καρδιά του άνοιγε.Ησουν ο αγαπημένος όλων,το Κοστελ’ της Βρισας, όχι για το ανάστημα σου αλλά για την γεμάτη από αγάπη για όλους καρδιά σου.Μην τους πεις για τη φωτιά, πες τους μόνο πως ο,τι και αν έγινε οι Βρισαγωτες είναι εδώ για τον τόπο τους.

  5. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    Αγαπητέ μας Κώστα και για όσους σε ξέρανε καλά ¨Κοστελ’¨η φυγή σου μας γέμισε όλους με απίστευτη λύπη. Ευχόμαστε ο καλός μας ΘΕΟΣ να εκτιμήσει όσα καλά και θετικά έκανες για τον τόπο σου και να σε οδηγήσει στο ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ. Σε όλους τους δικούς σου ανθρώπους εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια μας και να τους έχει πάντα καλά ο Θεός μας για να σε θυμούνται και να σε εκτιμούν για όσο ζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.