Δρυός πεσούσης πας (δήμαρχος) ανήρ (βολεύεται) ξυλεύεται!

Αυτή η καταστροφική για μας φωτιά του καλοκαιριού φαίνεται ότι θα κλείσει πολλές τρύπες του Δήμου. Εξήντα χιλιάδες εξασφάλισε ο Δήμος από από τη Γραμματεία Αιγαίου και ήδη ένα μέρος πάει για να κλείσουν τρύπες που καμιά σχέση δεν έχουν με τη φωτιά. Τα χρήματα δόθηκαν ” για την αποκατάσταση ζημιών των υδρευτικών υποδομών και των δικτύων παροχής νερού σε οικισμούς της Δημοτικής ενότητας Πολιχνίτου που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου”

Σε ποιους οικισμούς δημιουργήθηκαν τέτοια προβλήματα από την πυρκαγιά το ξέρουν ο Δήμαρχος και οι πέριξ αυτού. Πάντως σε Βρίσα, Βατερά και Σταυρό δεν δημιουργήθηκε κανένα τέτοιο πρόβλημα.

Βέβαια είναι εύλογη η σκέψη αφού δόθηκαν τα χρήματα γιατί να μην κλείσουν άλλες τρύπες που υπάρχουν αλλού;

Το θέμα είναι ότι τα χρήματα δεν δίνονται στα “κουτουρού” αλλά ύστερα από σχετικό αίτημα. Και η δικιά μας απορία είναι γιατί δεν ζητήθηκαν χρήματα για να γίνουν γεωτρήσεις σε κατάλληλα σημεία στις καμμένες περιοχές ώστε να βοηθηθεί η επανασύσταση του ελαιώνα;

Και μια ερώτηση στο κλίμα και τη νοοτροπία του δημάρχου: γιατί δεν δίνονται χρήματα από τις 60 χιλιάδες για την ανακατασκευή του δικτύου ύδρευσης “πηγές Αμπελικού-Βατερά”;

Η απόφαση του Δημάρχου:

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ-ΦΩΤΙΑ-ΒΡΙΣΑΣ-ΒΑΤΕΡΩΝ-1

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.