Μια αβλεψία που έδωσε …τροφή!

Ο θάνατος της Φρόσως Καφαλούκου στεναχώρησε όλους τους δικούς της ανθρώπους και ιδιαίτερα την οικογένεια της Μεταξίας και του Δημήτρη Κώσση, στην Αμερική, επειδή δεν μπορούσαν από κοντά να συμπαρασταθούν στην οικογένεια της αδελφής τους Πελαγίας, που δέχτηκε το πλήγμα της απώλειας. Μάλιστα ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα από τις “παραξενιές” της Τράπεζας για να καταφέρουν να στείλουν ένα χρηματικό ποσό στη Βιβλιοθήκη, αντί για στεφάνι.

Η κατάθεση των χρημάτων συνοδεύτηκε με ένα μήνυμα τους στο οποίο η Μεταξία έγραφε -μεταξύ άλλων- “με τα θερμα συλληπητηρια της οικογενεια μου στην οικογενεια της αδελφης μου. “

Παρότι είμαι προσεκτικός να μεταφέρω αυτούσια τα μηνύματα που παίρνω όταν κάνω σχετική δημοσίευση, στην παραπάνω περίπτωση θεώρησα καλύτερο να εξειδικεύσω την έκφραση “οικογένεια της αδελφής μου” αναφέροντας τα ονόματα των άμεσων συγγενών της θανούσης και -παντελώς αδικαιολόγητα- παρέλειψα το όνομα της Πελαγίας που τόσα χρόνια φρόντιζε με ιδιαίτερο ζήλο την πεθερά της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν οι καλοθελητές που από την παράλειψη αυτή ανακάλυψαν ότι οι σχέσεις των δυο αδελφών δεν είναι καλές!!! Έλεος!

Μακάρι όλα τα αδέλφια και οι οικογένειες τους να είχαν τόσο αρμονικές σχέσεις αγάπης όσο αυτές της Πελαγίας και της Μεταξίας.

Προσωπικά ζητώ συγνώμη για την παράλειψή μου που έδωσε τροφή για τα κακεντρεχή σχόλια σε ορισμένους/ες.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Μια αβλεψία που έδωσε …τροφή!

  1. Ο/Η Ειρήνη Αναγνωστου λέει:

    Με αφορμή το άρθρο σου κ.Στρατη, μου δίνεται η δυνατότητα να γράψω δυο λόγια για την κ.Φροσω και την οικογένειά της.Το αρχικό της σπίτι στο χωριό ήταν για μένα το φόβητρο της παιδικής ηλικίας.αναβε ένα φως στην κουζινιτσα της, η μαμά μου με φοβιζε ότι είναι το ” κακ”(κακό στην παιδική διάλεκτο), άνοιγα το στόμα μου και έτρωγα ο,τι ήταν για να γλυτώσω από το κακό.μετα το σεισμό, η κ.Πελαγια με την ευρύτερη οικογένεια της μετακόμισαν δίπλα στην πατρικο μου.ηταν παντα εκεί, για την πρώτη καλημέρα, για την ενθάρρυνση για την κουβέντα.η κ.Πελαγια παντα σταθερή παρουσία, πάντα γλυκύτατη και να φροντίζει αγογγυστα και τις δύο μανουλες, τη μητέρα και την πεθερά της , χωρίς να ξεχωρίζει καμία.οταν έφυγαν για να πάνε στο νέο τους σπίτι, η απουσία τους ήταν αισθητή.ας είναι αναπαυμενη και η ευχή της να συνοδεύει τους οικείους της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.