Ας ενημερώσουν τον κόσμο (ανανεωμένο)

Απ’ την παρακάτω ανάρτηση στο fb του Γιώργου Αλάνη φαίνεται ότι υπάρχουν αντιρρήσεις απ’ την αντιπολίτευση στο θέμα της αξιοποίησης των θερμοπηγών Πολιχνίτου όπως έχει προχωρήσει το θέμα.

Επειδή ο κόσμος θέλει να δει επιτέλους να αξιοποιείται ο φυσικός αυτός πλούτος της περιοχής μας θεωρούμε απαραίτητο οι όποιες αντιρρήσεις να δημοσιοποιηθούν για να ξέρουμε ποιος υποστηρίζει τί.

Η ανάρτηση:

Με αφορμή την προσπάθεια των 14 Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Δυτικής Λέσβου να μην προχωρήσει η αξιοποίηση των ιαματικων πηγών Πολιχνίτου και ζητούν δήθεν ενημέρωση με ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχω να αναφέρω τα εξης:

Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης, που θέλει “τη γη στον λαό” και γι αυτό πιστεύω, ότι δεν πλησίασαν το ζήτημα των θερμοπηγων Πολιχνίτου, οι υποστηριζομενοι από αυτήν Δήμαρχοι ούτε στα 10 μετρα. Τώρα βρήκαν αλλη πιπίλα, θα την “ακούσετε”.

Δεν αντιλαμβάνομαι ωστόσο τους 3 εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας. Είναι κατά των ιδιωτικών επενδύσεων; Είναι κατά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας;

Κυρίες και κύριοι συνάδερφοι

Η αξιοποίηση των θερμοπηγων Πολιχνίτου θα προχωρήσει, είτε σας αρέσει είτε όχι. Αρκετά εμπόδια έχετε βάλει στην ανάπτυξη αυτού του τόπου.

Από δημοσιεύματα τοπικών ιστοσελίδων μαθαίνουμε ότι:

14 Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης στο Δήμο Δυτικής Λέσβου ζητούν να γίνει ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τον υπό εξέλιξη διαγωνισμό για την μίσθωση της ιαματικής πηγής του Πολυχνίτου σε ιδιωτική επιχείρηση. Στην σχετική επιστολή που απέστειλαν στον πρόεδρο του του Δημοτικού Συμβουλίου τονίζουν: «Λόγω της ιδιαίτερης σημασίας που έχει η αξιοποίηση των ιαματικών πηγών Πολυχνίτου για την περιοχή αλλά και για όλο τον Δήμο ζητάμε ενημέρωση για την προσφορά του ενός διαγωνιζόμενου, και την αξιολόγηση της επιτροπής διαγωνισμού».

Το αίτημα υπογράφεται από τους, Χήρας Νίκος, Καραθανάσης Γιώργος, Χατζηκυριαζής Χρυσόστομος, Συκάς Γιάννης, Σαλταμάρας Γιώργος, Πανταχός Αντώνης, Βαξεβάνης Σταύρος, Κλειομυδιώτης Θεμιστοκλής, Ζαφείρης Στρατής, Ζωγράφου Χρυσούλα, Πίτσα Ελένη, Τσάκου Μαριάνθη, Ρούσσης Μιχάλης και Μαργαρίτης Χαράλαμπος.

Με ανακοίνωση του ο Δήμος αποδέχεται το αίτημα για ειδική συνεδρίαση.

Ολόκληρη την ανακοίνωση του Δήμου μπορείτε να διαβάσετε στο “Ν” πατώντας εδώ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.